Kezdő szolis srác vagyok, mit tanácsoltok?
tehát láttam, hogy vannak ilyen szolis krémek stb... érdemes ilyeneket használni?
ha igen akkor melyik termékeket?
... leginkább a d-vitamin miatt fogok járni szoliba heti 1*6percre gondoltam...
szétszárítani sem akarom a bőröm és szétégetni sem.
Kösz a tippeket
18\F
ez most komoly? :D talán, ha télen írod ki... a legjobb D vitamin forrás a jóöreg Nap! na, mindegy.
szerintem próbálj ki többféle krémet és használd azt, ami Neked a leginkább bejön. heti 1x6 perctől szétégni még nem fogsz, de azt a taszító szoli-barna/sárga színt nem úszod meg.
27/L
szia:)
nem tudom, mennyire jók a szoliskrémek, de egyik ismim használta egyszer, és azt mondta, hogy puhább a bőre:)
én máskor néztem boltba, és mindenféle bőrtípusra van, ha szeretnél használni, akkor a dobozra rá van írva, melyik mire jó:)
amúgy szerintem ha csak testápolót használsz, az is jó, mert megőrzi a bőröd nedvességét, és nem szárt, jobban megmarad a barnaság:)
hát ő...lehet így ahogyan olvasom, nem volt vmi túl hasznos a válaszom:D bocsi:D
azért remélem segítettem:)
D vitamin? Ember, a szoli nem nap... attól nem fog d vitamin termelődni. Tavasz van, jó idő, menjél ki a napra, azzal többet érsz és normális színed is lesz talán, nem sárgásbarna mint a szolitól. ami ráadásul káros is, vagy te szeretnél bőrrákot? Mert azt kaphatsz, d vitamint viszont csak napon.
Ajánlom mindenki olvassa el aki szolibajárást tervez. Talán néhányuk észhez tér, hogy több kárt okoz mint hasznot. A bőr meg nem szebb lesz tőle hanem idővel rondább. De ez látható néhány 30 éves szolison is, akik már inkább 40-nek néznek ki.
úgy bírom, hogy ilyen okos mindenki
egyszerű kérdésem látom biosz előadásba kell, hogy torkolljon.
akkor figyeljetek gyerekek; a D vitaminhoz mint olyan, többféle módon hozzá lehet jutni, az egyik módja az, hogy a bőrt D vitamin termelésre serkentjük. Ezt bizony úgy tehetjük meg, hogy nyáron kifekszünk a napra, amely mint azt nyilván ti is tudjátok, ultraibolya sugárzásokat bocsát ki. Ezek a láthatatlan (azért írom, nehogy elkezd figyelni, még csalódnál, hogy nem látsz semmit) sugarak az emberi bőrt D vitamin termelésre serkentik. Tehát mit lehet ebből levonni? Segítek, azt, hogy a nap nem szór magából több ezer D betűt amelyet a bőröd beszí, hanem, ugyan olyan ultraibolya sugarakat, mint a szolárium is, amely ebből adódóan szintén D vitamin termelődésre serkenti a bőrt.
Remélem nem fogalmaztam túl paraszt mód és megéri kimagasló elmétek.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!