Kezdő szolis srác vagyok, mit tanácsoltok?
tehát láttam, hogy vannak ilyen szolis krémek stb... érdemes ilyeneket használni?
ha igen akkor melyik termékeket?
... leginkább a d-vitamin miatt fogok járni szoliba heti 1*6percre gondoltam...
szétszárítani sem akarom a bőröm és szétégetni sem.
Kösz a tippeket
18\F
Ha te tényleg d-vitamint szeretnél akkor kimennél a napra. De gondolom te is csak "divatbarna" akarsz lenni mint a többi agymosott aki képes ezreket fizetni azért hogy rondább legyen mint előtte volt.
Napi fél óra séta a napon egészségesebb és megvan a d-vitamin is. Na meg ingyen van.
Mért nem lehet a k4baszott kérdésre válaszolni amúgy? Nem azt kérdezte, hogy kinek mi a véleménye, hanem segítséget kért. Meg ti miről beszéltek, hogy a szolitól nem nő a D vitamin szinted, legalább ne szólj hozzá, ha fogalmad sincs a dologról. Meg milyen bőrrák, heti 6 perctől?????. És írta, hogy csak a D-vitamin miatt szeretne menni, heti 6 perctől nem lesz "divat barna".
Kérdésedre válaszolva, igen megéri venni szolikrémet, védi a bőröd. Ha több pénzt szánsz rá akkor Australian Gold (3-4-5 ezer forint), ha kevesebbet akkor például Sun Solar, az olyan ezer forint. Ezek flakonok kb 20-25 alkalomra elegek.
köszi
utánanéztem és a Sun Solar eléggé megtetszett, de hol lehet ilyet venni? azt láttam, hogy a XIII. kerületben Dr. kelemen cosmetics-nél igen, de esetleg plázákban?
Mellesleg valóban nem kaptam túl sok értelmes hozzászólást, de legalább jókat nevettem 1-2 nél, úgyhogy köszönöm az összeset!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!