Érdemes ezután ezzel a csajjal foglalkoznom, aki így kritizálta a testemet?
Van egy csaj, akivel jól elbeszélgettem, majd valahogy szóba került a testalkat téma. 185cm 79kg vagyok. Edzek, de szolidan.
Megosztottuk egymással a testalkat adatainkat, erre elég bunkón beszólt, hogy minimum 95 kilónak kéne lennem 28 éves férfiként, ezért nem ártana többet ennem. Mivel marha kedves volt, ezért majdnem dobtam egy hátast.
Erre kérdeztem tőle ismeri-e a BMI-t és belinkeltem egy csávót, akinek pont olyan a testalkata mint az enyém (direkt nem az enyémet), és azt reagálta rá, hogy katasztrófa a csávó teste a nőjével együtt.
Kicsit feszült lett a helyzet, mire azt válaszoltam, hogy tudtommal a csajok 95%-nak ez a test az ideál, erre azt felelte, hogy a csajoknak elképzelhető, de a nőknek tuti nem :DDD
Erre linkelt egy behemót, izmos fazont, hosszú hajjal, aki ilyen viking szerepekben szerepelt, és azt mondta az ő exe is kb. ilyen nagy darab volt, és imádta a testét, csak egy idióta volt.
Fura is volt, hogy az összes fotómat lelájkolta, kivéve azt, amelyben atlétában vagyok.
Eléggé meg is viselt a történet, de lehet csak én fújtam fel. Érdemes lenne ezután folytatni vele a kommunikációt és félretenni az egómat vagy felejtős a történet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!