Van értelme foglalkozni a külsőmmel ha úgysem nézek ki
jól? F
Figyelt kérdés
Eddig minden nő azt mondta hogy átlagos / csúnya vagyok, nem is volt még barátnőm és valószínűleg nem is lesz (26 vagyok). Minden héten 4x edzek, elég sokat költök kajára is az egészséges táplálkozás miatt, ruhára is elég sok pénz megy el, fodrászra 10 ezer havonta, stb.
Viszont ha nincs eredménye akkor van bármi értelme ennek?
Nem tudom milyen nőkkel beszélgettél eddig, de ha ennyit adsz magadra lehet nem a külsőddel van a gond.
Szerintem hasonlóan sport/edzés orientált csajokkal kellene beszélgetned, lehet velük találnál közös hangot.
2021. aug. 3. 17:03
2/11 anonim válasza:
Mind hülye, tudom, én is így jártam, sajnos. Sokág nem tudtam belenyugodni az egészbe. De idővel a magány megszokottá vált. Nem lehet mindenki jó pasi, ezeknek, meg főleg. És ne is bánd, mert sokaknak van kapcsolata, és ahogy észlelem, az sem olyan, hú, de jó dolog. Én is edzem, odafigyelek a kajára, meg nem hanyagolom el magam, de kizárólag önmagam miatt teszem, nem a nők miatt, menjek a pokolba.
2021. aug. 3. 17:09
3/11 A kérdező kommentje:
Hiába edzek inkább vékony vagyok mint izmos. De ami a legnagyobb gond hogy egyöntetűen csúnyának mondanak ami az arcomat illeti.
2021. aug. 3. 17:15
4/11 anonim válasza:
Ha nem adsz magadra még csúnyább leszel és még jobban nem fogsz nekik tetszeni.. de amúgy nem hiszem el hogy olyan csúnya vagy ha edzely egeszségesen étkezel meg foglalkozol magaddal.. nagyon sok csúnya srácnaknis van barátnője pedig
2021. aug. 3. 17:37
5/11 anonim válasza:
Edzel*
2021. aug. 3. 17:38
6/11 A kérdező kommentje:
A nullánál hogy lehet még jobban nem tetszeni? :D
Amúgy hiába nem hiszed el, akkor is igaz.
2021. aug. 3. 17:42
7/11 anonim válasza:
Hagyd a francba, álmodozik össze vissza
2021. aug. 3. 17:44
8/11 anonim válasza:
A legcsúnyább férfira is jobban ragadnak a nők, ha kedves, és jó a humora, mint a legszebbre, aki bunkó.
2021. aug. 3. 19:31
9/11 anonim válasza:
Plasztikai sebesz megcsinal szepre.
2021. aug. 4. 04:31
10/11 anonim válasza:
Nincsenek mitteszereid,pattanásaid? Ha van szemüveged az illik az arcformádhoz, a hajad illik a fejformádhoz? Milyenek a fogaid? Ha ezekkel lenne probléma ez mind javítható. Azzal foglalkozz csak amin tudsz változtatni, amin nem azzal nem érdemes bajlódni. És egyáltalán nem csak külsőn múlik, sok függ a belsőtől is, fontos az önbizalom, humor stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!