Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szoktatok foglalkozni az...

Szoktatok foglalkozni az orrszorotokkel? Hogy tavolitjatok el?

Figyelt kérdés
2021. aug. 31. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Basszus, de jó, hogy szembejött a kérdésed, ki kéne szedni. :D

Rossmannban (de lehet, hogy máshol is) van ilyen tégelyes gyanta, "hard wax", ami olyan, mint a gyertyaviasz. Azzal szoktam kitépni.

Amúgy nő vagyok, nem tudom számít-e, de felfele néz az orrom, ezért nagyon belátni.

2021. aug. 31. 23:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Alapból nem, sehogy. Ha egy-egy szál nagy ritkán kilóg, azt kitépem csipesszel. (Ezt nem javaslom, hogy kipróbáljátok, mert fáj.)
2021. aug. 31. 23:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Van egy orvosi csipeszem, kitépem vele.
2021. aug. 31. 23:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Én orrszőrnyírót használok. L.
2021. szept. 1. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Elektromos borotvámnak van egy szakállnyírója. Olyasmi, mint egy 0-ás hajvágó, de sűrűbb. Nekem ez tetszik, mert a szőrök nem véletlenül nőttek oda, kell. Ezzel a szakállvágóval meg pont csak a kilógókat tudom eltávolítani. Szóval porotválkozáskor ezt is megcsinálom. Heti 1-2×.

A gond, hogy nálam már elkezdett nőni a fülszőröm is 😃 ott ilyen több centis szálagra viszont semmi szükség, fúj.

Még csak 29 vagyok pedig... nem ilyen trottytata, nekik szokott nagy folszőrük lenni

2021. szept. 2. 07:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!