Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Érdemes ezután ezzel a csajjal...

Érdemes ezután ezzel a csajjal foglalkoznom, aki így kritizálta a testemet?

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akivel jól elbeszélgettem, majd valahogy szóba került a testalkat téma. 185cm 79kg vagyok. Edzek, de szolidan.

Megosztottuk egymással a testalkat adatainkat, erre elég bunkón beszólt, hogy minimum 95 kilónak kéne lennem 28 éves férfiként, ezért nem ártana többet ennem. Mivel marha kedves volt, ezért majdnem dobtam egy hátast.

Erre kérdeztem tőle ismeri-e a BMI-t és belinkeltem egy csávót, akinek pont olyan a testalkata mint az enyém (direkt nem az enyémet), és azt reagálta rá, hogy katasztrófa a csávó teste a nőjével együtt.

[link]

Kicsit feszült lett a helyzet, mire azt válaszoltam, hogy tudtommal a csajok 95%-nak ez a test az ideál, erre azt felelte, hogy a csajoknak elképzelhető, de a nőknek tuti nem :DDD

Erre linkelt egy behemót, izmos fazont, hosszú hajjal, aki ilyen viking szerepekben szerepelt, és azt mondta az ő exe is kb. ilyen nagy darab volt, és imádta a testét, csak egy idióta volt.

Fura is volt, hogy az összes fotómat lelájkolta, kivéve azt, amelyben atlétában vagyok.

Eléggé meg is viselt a történet, de lehet csak én fújtam fel. Érdemes lenne ezután folytatni vele a kommunikációt és félretenni az egómat vagy felejtős a történet?

2022. jan. 29. 20:47
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Akkor azt mondod, hogy a képen lévő fazonon nincs izom (direkt olyat linkeltem, amely az én testemmel szinte 100%-ban megegyezik)?

Marha érdekes.

2022. jan. 29. 22:57
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Nyilván nem konkrétan a te testalkatodra gondoltam, igen, van rajtad izom, természetesen nem vitatom. Csak te azt mondtad, hogy a csajnak a "viking pasik" jönnek be, erre gondoltam most.

2022. jan. 29. 23:09
 13/23 anonim ***** válasza:
83%

Ezzel a sztorival kapcsolatban három megoldást tudok elképzelni:

1. A “csaj” valójában egy incel pasi volt, aki csajnak adta ki magát, hogy levezesse a frusztrációit, miszerint “minden lánynak csak kigyúrt pasik kellenek, ha àtlagosan nézel ki, soha nem lesz nőd”.

2. Te magad vagy egy kamus incel, aki így próbálja meg (ISMÉT) rossz színben feltüntetni a nőket, mintha mindenkinek ilyen elrugaszkodott elvárásai lennének. (Nő vagyok, és még soha nem hallottam egy nőismerősömet sem ilyeneket nyilatkozni, pláne nem ilyen stílusban.)

3. Valós a sztori, valós a csaj, és kiszúrtad az 1 a 10000-ből Kettyós Katit.

2022. jan. 30. 02:10
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszel neki. Ez most fordult elő veled először? Szerencsés vagy.
2022. jan. 30. 02:14
 15/23 anonim ***** válasza:
77%
13: tökeletesen átlátod! 👍😁
2022. jan. 30. 09:26
 16/23 A kérdező kommentje:

Minek minden mögött az összeesküvést keresni?

Valós sztori. Ha nem hiszed el, nem lesznek remalmaim emiatt. Az instagram beszélgetést azért nem fogom lefotozni, ha nem bánod.

A csaj nem volt kettyos. Komoly felfogású volt, de ezen a téren elmondta neki az "igazi férfi" nagydarab.

2022. jan. 30. 10:35
 17/23 A kérdező kommentje:

Azt azért hozzafűzném, kár levetíteni ezt a nőkre... Nem is ez volt a célom...

Férfiak is gyakran mondják, 100 kiló alatt nincs férfi stb. Ilyen népi ökörségek.

Az meg, hogy egy nagydarab fazon tud megvédeni egy nőt, nettó baromság, egy óriási illúzió. Én boxolok és kifejezetten tiltják szinte, hogy valaki túl nagydarab legyen. Ennek pontosan megvan az oka, az edzők tudják, hogy attól, hogy valaki nagydarab, az kb. egyenlő a semmivel, és egy helyzetben kifúj mint a lufi, ezért is a súlyzós edzés számunkra sohasem elsődleges, csak szükséges mellékes.

2022. jan. 30. 11:43
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Oké, rendben kérdező,ez van. Fogadd el hogy nem tetszettél a csajnak, majd lesz más akinek fogsz.
2022. jan. 30. 11:51
 19/23 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok, és nekem az jön be, ha egy egy férfi alapból vékonyabb, de edz rá, szóval izmos, de nem néz ki szteroidosnak.

Amúgy tényleg nem ezen múlik, hogy meg tud-e védeni, a barátom úgy is megvéd, hogy nem egy kétajtós szekrény. Ez nem csak testalkaton múlik, hanem határozott fellépésen.

Tök sok olyan nagydarab férfi van, aki egyszerűen gyáva.

Viszont ha neki ez jön be, hogy a barátja legyen nagydarab, az az ő dolga. A férfiaknak se az ugyanolyan nők jönnek be. Van, aki a pici, vékony nőket tartják vonzónak, de olyan is, aki a magas, picit teltebb nőket, és még lehetne folytatni.

2022. jan. 30. 11:52
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Én nem foglalkoznék párként egy olyannal aki már a kezdetek kezdetén is kritizál.
2022. jan. 30. 13:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!