Egyáltalán nem gáz...A kozmetikus azt gondol amit akar, semmi köze hozzá, hogy mész-e vagy sem. Az időpontot persze mondd le, ha van. Én már mindent itthon oldok meg magamnak, sokkal jobban kijövök anyagilag is. Kozmetikusnál vagy 7 éve voltam, olyan szemöldököt csinált, hogy siralmas volt. Magamnak szépen megcsinálom azt is, persze gyakorolni kell mire belejössz. Egyedül a gél lakk hiányzik, mert nem szeretem 3 naponta lakkozgatni a körmöm és a házimunkától hamar lepattog...
2022. jan. 4. 14:49
12/20 anonim válasza:
En kozmetikushoz 1 evbe 2x, vagy 1x jarok. Apolom a böröm.
Körmömet siman kilakkozom, ha több idöm van megcsinalom gellakkal. (megvettem a kezdö gellakk szetett + szineket hozza, köveket)
Fodraszhoz evi 2-3x jarok.
2022. jan. 5. 13:46
13/20 anonim válasza:
Zárójel és OFF:
a negyedikként író 52 éves vagyok.
Itt lehet, hogy egyesek kinevetnek, de a való életben mégis hogy lehet, hogy van két, 20 év körüli szeretőm is?
És nem a pénzemre jönnek, mert az nincs. :D :D
2022. jan. 5. 15:14
14/20 anonim válasza:
Hát 13-as, max álmodban xD Az interneten, főleg itt névtelenül, bárki kiadhatja magát bárkinek xD Fel se áll màr, mire jönnének.
2022. jan. 5. 16:16
15/20 anonim válasza:
Ez igazából csak neked fontos, meg a többi olyan nőnek, aki szintén jár körmöshöz stb. Egy normális férfi nem néz ilyen dolgokat egy nőn és nem várja el tőle. Szóval az a fontos, hogy te jól érezd magad a bőrödben. Én már lakkozni sem szoktam a körmöm, nekem ez nem fontos. De egyébként olyan szépen meg lehet csinálni otthon is és sokkal kevesebbe kerül. :) Szóval jól teszed, ha nem adsz ki ilyenekre sokezer forintot.
2022. jan. 6. 10:12
16/20 anonim válasza:
Életemben nem jártam még egyiknél sem, az ember úgy is lehet igényes, ha szépen megoldja magának. Hogy a kozmetikus mit gondol, az ne izgasson, ha netán összefuttok és rákérdez, nyugodtan megmondhatod, hogy spórolásból nem jársz hozzá. Aki szerint ez ciki, az egy hatalmas sznob.
2022. jan. 6. 12:03
17/20 anonim válasza:
14!
Részben igaz amit írtál az 52 éves versenyzőnknek, nekem 44 évesen is nehezen áll, vagyis nyílván nem úgy mint 20 évesen, de tudod ehhez annyit fűznék hozzá, hogy mikor állt rendesen, akkor szinte mindég kilettem kosarazva, most mikor állítólag 40 felett sármos vagyok, ezt sok nőtől megkaptam, ugyebár már nem áll, akár írhatom így is.
Akkor most vajon miért “jönnének” a nők, mikor fiatal voltam, nem kellettem, most meg már köszönöm, de ne fáradjanak..
2022. jan. 7. 09:25
18/20 anonim válasza:
17 pont ezt mondom, nem áll már neki és ő maga írja, hogy nincs pénze, tehát mire lenne neki két fiatal szeretője? 😅 Próbálna felvágni, csak így, név nélkül egy ilyen oldalon sok értelme nincs xD
2022. jan. 7. 17:58
19/20 anonim válasza:
Én utoljára gyerekkoromban voltam fodrásznál, kozmetikus sosem látott, körmösnél háromszor voltam eddig életemben. Lehet, hogy egyeseknek ez ciki de mindent meg tudok csinálni magamnak sokkal kevesebből, ezért nincs szükségem ezekre a szolgáltatásokra. Ráadásul nem minden fodrász, körmös stb. ügyes és figyelmes hogy megérje a pénzét például volt, hogy a barátnőim csúnyább hajjal jöttek ki a fodrásztól, mint ahogy bementek csak cserébe ott is hagytak egy csomó pénzt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!