Tippek pénz spórolásra?
Figyelt kérdés
Mik azok az ötleteitek amivel kevesebbet lehet költeni de nem vonunk meg semmit magunktól, legalábbis nem mindent?2014. márc. 23. 16:04
1/4 anonim válasza:
Spórolni csak VALAMIHEZ KÉPEST lehet!
Tehát leírod, hogy jelenleg mire és mennyit költesz, és várod az ötleteket, hogy ki mennyiből hozza ki.
Csak így bele a levegőbe nincs értelme a kérdésnek, mert minden viszonyítás kérdése: szerintem például egyáltalán nem költök sokat, de lehet, hogy egy pár fillérből gazdálkodó tini számára luxus, amit én használok, míg egy sokkal jobb módú ember kinevet, hogy mennyire sóher vagyok.
Érted?
2/4 A kérdező kommentje:
60 000 ft-ból hogy lehet spórolni?
Eddig ennyi ment el konyhára ruhára,sampon... 1 hónapban.
2014. márc. 23. 16:41
3/4 A kérdező kommentje:
Számlák kifizetése után maradt ennyi pénz.
2014. márc. 23. 16:42
4/4 anonim válasza:
Ennél azért konkrétabban kellene!
Melyikre mennyi?
A konyha címszó mit takar? Csak a vegyi áru, vagy az étkezés is? Ezt a részét a költésednek egyébként se a szépség rovatban tedd! Arra ott a "családi" és a "háztartás"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!