Semmi nem lenne, én egyikhez sem járok, és mégis igényes vagyok.
És persze több pénzed maradna.
F.44
2022. jan. 4. 12:49
2/20 anonim válasza:
Nagyon jól teszed. Nem ciki, sokan rájöttek már, hogy maguknak is meg tudják oldani. Az meg, hogy mit gondol…az már az ő gondja.
2022. jan. 4. 12:49
3/20 anonim válasza:
Semmi ciki nincsen benne. A kozmetikus, műkörmös sem fog megharagudni, csak ha van időpontod azt mindenképp időben mondd le.
2022. jan. 4. 13:09
4/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem ciki, sőt.
Engem a műköröm pl. egyenesen taszít. A nuni legyen csupi, a többi nem probléma.
F/52
2022. jan. 4. 13:13
5/20 anonim válasza:
Hova akarsz már te 52 évesen nunit xD
2022. jan. 4. 13:17
6/20 anonim válasza:
“ Bírom” amikor férfiak válaszolgatnak egy tipikus női kérdésre.
Nem azért nem fog menni, mert téged taszít, hanem mert rájött, hogy nem sok az értelme és pénzt takarít meg vele. A “nuni” meg aztán pont nem ide tartozik. 52 évesen több eszed is lehetne, mint itt kinevettetni magad!
2022. jan. 4. 13:20
7/20 anonim válasza:
#5 ös, nézegetni még tudja, ezért kell, hogy csupi legyen. Ha felteszi a szemüveget, úgy látja is. 😀
2022. jan. 4. 13:28
8/20 anonim válasza:
24 éves nő vagyok. Utoljára tini koromban voltam kozmetikusnál. Kb 6 éve nem járok, mindent meg oldok magamnak. Szemöldökszedést, bajuszgyantát, arcradírt, arcpakolást stb...
Körmöshöz sosem jártam, mindig magamnak csinálom a körmöm.
2022. jan. 4. 13:56
9/20 anonim válasza:
Életemben egyszer voltam kozmetikusnál és egyszer volt műkörmöm is. Elvagyok nélküle, semmivel sem érzem kevésbé nőiesnek magam, az meg, hogy más mit gondol erről, a páromat leszámítva nem érdekel.
2022. jan. 4. 14:05
10/20 Metionin válasza:
Egyáltalán nem ciki. Nagyon sokan maguknak oldják meg ezeket, a szolgáltatónak meg igazából nincs köze hozzá, hogy milyen időközönként mész/ mész-e hozzá. Én még sosem voltam kozmetikusnál, körmösnél, fodrásznál is 2 éve utoljára, a sminkemet meg a körmömet magamnak csinálom, a hajam meg trimmelem. Senkinek semmi köze hozzá, ahogy ahhoz sem lenne, ha járnék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!