Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam? |iwiw|

Mi a véleményed rólam? |iwiw|

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenki ezt kérdezgeti , de én is kiváncsi lettem a véleményetekre :)

[link]

[link]

2010. szept. 6. 19:46
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:
köszönöm a norámális véleményeket :) megpróbálok változtatni .
2010. szept. 7. 14:15
 32/45 anonim ***** válasza:
Szerintem a kevesebb néha több. Próbáld meg ezt a mondást követni iwiwen. Sokkal érdekesebbnek fogsz tűnni a pasik számára, ha nem raksz ki mindent mindenhova. Ugyanis így könnyen kaphatónak tűnsz, és úgy is fognak kezelni. Pedig elhiheted, a 20 éves fiúk normálisabbak mint a korodbeliek. 19/L
2010. szept. 7. 16:21
 33/45 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy normálisabbak.De velük nem tudok mit kezdeni. Számomra furcsa az hogy egy 15 éves meg egy húszon éves. Tudom nem a kor számít, de én ezt nem tudom elfogadni.Meg szerintem az úgy jobban passzol össze, hogy egy 20 és 25 éves :)
2010. szept. 7. 17:25
 34/45 anonim ***** válasza:
Szerintem átlagos vagy.
2010. szept. 9. 13:12
 35/45 anonim ***** válasza:
Szánalmasak a pózolós képeid te cigány!
2010. szept. 9. 22:15
 36/45 A kérdező kommentje:
Te nálam jobban ;) Látom téged nem tanítottak meg, hogyan kell normálisan beszélni! Én is tudok csúnyákat mondani a magyarokra. De nem teszem. Különben is félig én is az vagyok. Erről ennyit!
2010. szept. 10. 11:18
 37/45 anonim ***** válasza:
Nálad jobban? haha Te vagy 1 utolsó ku rva nézz rá a képeidre, meg cigány is vagy, úgyhogy nem tudom miről beszélünk nem is vagy ember
2010. szept. 10. 14:55
 38/45 anonim ***** válasza:

Pff szánalmas büdös parasztok vagytok ;)uáljátok a

Fajtám . De nem baj ;D mi is titeket :)

Nem csoda hogy eggyesével agyon verjük a skinheadeket meg aki meg érdemli :DD Itt kemények vagytok biztos ijen cyber köcsögök vagytok személyesen meg kis ratyirambok ;)

ui. Legyen bármien fajta a rendes emberekkel nincs gondom.

2010. szept. 10. 17:28
 39/45 anonim ***** válasza:

mert neked olyan qrva nagy szád van te paraszt utolsó kis buckalakó!

ti csak tömegesen jöttök, késsel, bicskával, de fogadok h el tudom törni a gerincedet is, puszta kézzel 1v1

mondjuk ti vagytok a bizonyíték h a négerek b@sszák a majmokat!!

2010. szept. 10. 17:45
 40/45 anonim ***** válasza:
Oké hogy arányaiban sokkal több cigány "rossz" ember mint magyar, de a kérdezőt szerintem nem kéne baszogatni ezért, ráadásul csak 50%-ban az ahogy kivettem.De ha megnézed az írását meg a válaszait a bunkók válaszaira, akkor nekem az jön le hogy egy normális,értelmes ember nem pedig az a :beszótá há megkésellek te rib*nc.. típus.
2010. szept. 10. 18:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!