Mi a véleményed rólam? |iwiw|
Tudom, hogy mindenki ezt kérdezgeti , de én is kiváncsi lettem a véleményetekre :)
Te jó ég! Szokjatok már le erről a ,,magamat fényképezem a tükörből" szokásról!!!! Ez mellett még csücsörítős, szemkikerekedős pofát vágtok, azt hiszitek nagyon fainak vagytok így... pedig nem. GÁZ!!!! Miért nem lehet valakit megkérni hogy csináljon rólad normális képeket?
Amúgy átlagos vagy, semmi különlegesség. 23/L
de a véleményemre voltál kíváncsi, vagy nem?
és szerintem egy kis hülye vagy...
de szerintem itt mindenki így gondolja.
milyen ember az aki magát fényképezgeti a tükörben csücsörítős szájjal?
agyon vagy festve, a hajad is, az arcod is...egy 15 éves lánynak nem így kéne kinéznie.
most azt hiszed milyen nagyon nő vagy, de 5 év múlva már olyan fejed lesz mint egy kiélt rib.ncnak.
én nem tudom...én még csak 20 éves vagyok, de én nem csináltam ezt 15 évesen, de most sem.
Szerintem Igen is szép lány ápolt dögös ;)
Nézzen ki ugy 15 évesen mint egy koldus ? ;D
Ijen a fiatalság ne legyen 25 éves kis titkár feeling-ü csaj ;D
te is jó nagy hülye lehetsz...nem koldusnak kell kinézni...ekkora idiótát...jesszus.
aki 15 éves , az ne 25 évesnek nézzen ki.
de te biztos az egyik barátnője vagy,akit megkért a kérdező, hogy védje meg:):)
Te Hülye vagy :DD
Szép És ennyi (:
F/21
Szerelmes lettem:D
Amúgy fullos csaj vagy szerintem, alakod is qva jó, arcra is szép vagy, nem tom mi ez a sok negatív kritika, jó hát van egy kis pózolás de hát istenem:)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!