Mi a véleményed rólam? |iwiw|
Tudom, hogy mindenki ezt kérdezgeti , de én is kiváncsi lettem a véleményetekre :)
egy hibád van:
nem pesten laksz
17F
21:04-nek!
Nem is akarok a 20 éveseknek tetszeni ;)
Szia!
Megértem, hogy haragszol azokra, akik negatív kritikát írtak neked. Sajnos van bennük némi igazság. Nekem kicsit furcsa, hogy 15 évesen így nézel ki. Én sem vagyok még öreg, de ha én így pózoltam volna a mellemet kitéve, ennyi sminkben, és ezt neten közzé is tettem volna, hát édesanyám tuti megfojtott volna. Változik a világ, és sajnos nem a legjobb irányba. Jó neked, hogy ennyire dögösen tudsz kinézni ennyi idősen is, a szépség nagy ajándék az életben, de gondolj arra is, hogy vajon 20 évesen mit fogsz kezdeni magaddal?
Ha elfogadsz egy két tanácsot, akkor nem csücsörítesz és nem pózolsz ennyire a képeken, mert akár aranyos, kedves, okos lány vagy akár nem, ez a dolog egy idő után vissza tud ütni (pl. ha a napiszarra a "jólelkű" emberek felteszik a képed).
Amúgy összességében nagyon szép vagy! Bár nekem is ilyen orrom lehetne! :P :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!