Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményed rólam? |iwiw|

Mi a véleményed rólam? |iwiw|

Figyelt kérdés

Tudom, hogy mindenki ezt kérdezgeti , de én is kiváncsi lettem a véleményetekre :)

[link]

[link]

2010. szept. 6. 19:46
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:
köszi :D ennyi negatív kritika után de jól esett :)
2010. szept. 6. 20:53
 22/45 anonim ***** válasza:
17 éves kis pelyesf.szúaknak lehet h tetszel édesem, de a FÉRFIAKnak ez nem jön be....kis komolytalan hülye vagy a szemükben.
2010. szept. 6. 21:04
 23/45 anonim ***** válasza:
15 évesnek nem is a huszonéveseknek kell hogy bejöjjön elsősorban.Sztem.
2010. szept. 6. 21:11
 24/45 anonim ***** válasza:

egy hibád van:

nem pesten laksz

17F

2010. szept. 6. 21:22
 25/45 A kérdező kommentje:

21:04-nek!

Nem is akarok a 20 éveseknek tetszeni ;)

2010. szept. 6. 21:29
 26/45 anonim ***** válasza:
szép lennél, ha nem csücsörítenél, pózolnál, nem raknál fel mellkidobós, plázaribancos képeket iwiwre:/ (nem erre a 2 képre gondoltam) a pasik gondolom csak átmennek rajtad és kidobnak. bocs, ez jött le a képekről. remélem 1-2 év és te is gáznak fogod tartani az ilyen stílust:)
2010. szept. 6. 21:52
 27/45 anonim ***** válasza:
Utulsónak igaza van félig ! nem a csücsörités-től számit h szép-e vagy, vagy nem ! Viszont a stilusodon változtatni kéne kicsit elegánsabb-ra venni divatosan persze de nem ijen tömeglányosan ;)
2010. szept. 6. 22:51
 28/45 anonim ***** válasza:
Úristen hogy lehet ekkora nagyjómelled ekkora kistesthez képest. Szerintem szép vagy, csak kicsit sok a szemfesték.
2010. szept. 7. 09:50
 29/45 anonim ***** válasza:
Az,hogy nincs iwiwem.
2010. szept. 7. 13:01
 30/45 anonim ***** válasza:

Szia!

Megértem, hogy haragszol azokra, akik negatív kritikát írtak neked. Sajnos van bennük némi igazság. Nekem kicsit furcsa, hogy 15 évesen így nézel ki. Én sem vagyok még öreg, de ha én így pózoltam volna a mellemet kitéve, ennyi sminkben, és ezt neten közzé is tettem volna, hát édesanyám tuti megfojtott volna. Változik a világ, és sajnos nem a legjobb irányba. Jó neked, hogy ennyire dögösen tudsz kinézni ennyi idősen is, a szépség nagy ajándék az életben, de gondolj arra is, hogy vajon 20 évesen mit fogsz kezdeni magaddal?

Ha elfogadsz egy két tanácsot, akkor nem csücsörítesz és nem pózolsz ennyire a képeken, mert akár aranyos, kedves, okos lány vagy akár nem, ez a dolog egy idő után vissza tud ütni (pl. ha a napiszarra a "jólelkű" emberek felteszik a képed).

Amúgy összességében nagyon szép vagy! Bár nekem is ilyen orrom lehetne! :P :)

21/L

2010. szept. 7. 14:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!