Miért nem jelenik meg rólam hír az iwiw hírfolyamban?
Figyelt kérdés
Mindent beállítottam a profiloldalamon, a 'hírek' címszó alatt mindent kipipáltam, elmentettem. Mégsem jelenik meg rólam hír, pl ha új képet töltök fel. Írtam emailt az iwiw 'segítség' címre, de nem kapok választ. Ötletek?2010. ápr. 28. 09:39
1/9 anonim válasza:
Hali
Szóval itt nézted már esetleg.:
-iwiw - profiloldalam - hírfolyam
vagy
-profil szerkesztés - beállítások menüpont
2/9 anonim válasza:
mert ilyen jelentéktelen szürke egér vagy.
3/9 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló!
Köszönöm a tanácsot, de azt a részét már ellenőriztem.
Más ötlet?
2010. ápr. 28. 09:55
4/9 anonim válasza:
Ki nem fossa le, hogy nem jelensz meg? Ennek örülsz ha mások azt olvassák, hogy mi történik veled? Jézusom...
5/9 anonim válasza:
Sajnos én sem tudok jobbat mondani, mint az első válaszoló, de megvan a véleményem a másik két illetőről. Ez az oldal azért van, hogy segítséget kérjünk, és segítsünk egymásnak. Nem azért, hogy ilyen állatok abban éljék ki magukat, hogy másoknak beszólnak. Gondolom, ennyi élvezet van az életükben. Egyébként az iwiw hírfolyam igenis pont arra való, hogy a barátaid tudják , mi történik veled.
6/9 anonim válasza:
Ennél több élvezet van az életemben, de aranyos, ahogyan bántani próbálsz ;-D.
7/9 anonim válasza:
Nálam is ugyanez a probléma, vagyis a profiloldalamon látható de a nyitóoldalon a közös hírfolyamban nem. Neked jó már?
8/9 A kérdező kommentje:
Nem, még mindíg nem.
2010. máj. 14. 12:28
9/9 anonim válasza:
Én is erre a kérdésre kerestem a választ és azt hiszem, hogy rájöttem, így gondoltam megosztom veled, hátha még aktuális :) Szóval ha egyszerre több képet töltessz fel, akkor nem jelenik meg. Ha egyenként, külön-külön töltöd fel őket, akkor meg fog jelenni a hírfolyamban. ;) Nekem sikerült. Remélem nálad is működni fog így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!