Fiúk, szerintetek túl sokat híztam? Vagy jó ez még?
Korábban nagyon vékony voltam, aztán feljött pár kiló, de jobban éreztem magam tőle. És mozgás mellett, de igyekeztem még pár kilót magamra szedni, hogy teltebb legyek.
Most kb. jó érzem magam így, de érdekes, hogy elég vegyes visszajelzéseket kapok: Valaki szerint jól áll, hogy híztam, de voltak akik beszóltak érte.
Fiatal fiúk, a kép alapján mit gondoltok? Túl sokat híztam? Vagy jó ez így? Esetleg egy-két kiló még jót tenne? Kort is írjatok!
18/L
szerintem ez egy vonzó, nőies alak.
nem annyira a súly vagy zsírmennyiség számít, hanem az eloszlása. neked formás. a derék a csípőhöz képest keskeny, a csípő és a comb szép ívű, ez a lényeg.
Ez tökre rendben van.
Tinikorban amikor megugrik az ember, pár évig nagyon sovány tud lenni, de általában 18 és 25 körül áll be a felnőtt ruhaméret, ami azért 1-2vel nagyobb a legtöbb nőnél.
A kép alapján nagyon csinos vagy most, szép, arányos, telt alkat!
Szerintem további hízással azért óvatosan!
Ez mar sok, foleg 18 evesen. Van rajtad vagy 5 kilo felesleg minimum
Bar nem vagy meg kifejwzetten dagadt, de nekem mar a husis, ducibb kategoria vagy.
Nekem bejön az alakod. Van mit fogni, szép kerek minden :3
Azt tanácsolom, hogy szándékosan már ne szedj fel kilókat. Ha szeretsz kondizni, akkor súlyzós testedzés mehet, hogy ne csak szép kerek legyél, de feszes is.
VISZONT a legfontosabb az, hogy magadnak akarj megfelelni, ne másoknak!
23F
Nagyon jól nézel ki! Combjaid, csípőd különösen. Még kicsit hízhatnál.:-)
23/F
Nekem tetszik, a nők szerint nyilván sok lesz meg a pasik szerint is, akiknek a modell alkat tetszik.
Szerintem dögös, de veszettül dögös! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!