Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez mennyire hátrány egy...

Ez mennyire hátrány egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Éppen alakulgtat egy fiúval a kapcsolatom, viszont egy baj van. Az, hogy nincsenek annyira szép fogaim. Nem annyira vészes, de nem ér össze mindenhol. Az alsó fogsorom tökéletes, semmi baj vele, mindenhol összeér, egyenesek stb. De pont ami jobban látszik a felső nem szép. A 2 nagy összeér, azokkal nincs baj. Viszont mind a 2 oldalon a mellettük lévő nem ferde, hanem kisebb. Túl kicsi ahhoz, hogy összeérjen velük. Ezáltal a többi, ami normális méretű sem ér össze ezzel a kettővel fent. Apolatlannak nem ápolatlan, mosom minden nap. Nem hófehér, de nem tragikusan sárga.

Emiatt sosem merek olyan "fogasan" mosolyogni, félek, hogy kiábrándul belőlem, mert neki meg gyönyörű hófehér, egyenes fogai vannak mindenhol.

Titeket ez mennyire zavarna?

2021. nov. 20. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Én valószínűleg mikrométerrel megmérném a fogaid közötti rést, illetve összehasonlítanám egy kifehérített inggel a fehérségüket és úgy döntenék, hogy működhet e a dolog, vagy nem.
2021. nov. 20. 12:05
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Semennyire, ne stresszeld túl, nem fogja érdekelni a srácot. Valószínűleg neki még csak fel se tűnt. Ha alakulgat vele, biztosan tetszel neki úgy, ahogy vagy.
2021. nov. 20. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Én pl kifejezetten szexinek tartom a fogrést, főleg a két első felső fog kozott. Egyenesen imádom
2021. nov. 20. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ő nem is tud róla. Nekem nagyon picit szétállnak a fogaim, de mondták már rá, hogy így aranyos. Szóval ne gondold túl.
2021. nov. 20. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!