Paramétereim alapján nagyon kövér vagyok? ) :
Figyelt kérdés
csípő: 97 cm
derék:78 cm
mell: 100 cm
2010. szept. 4. 14:30
1/8 A kérdező kommentje:
amúgy 14/L
2010. szept. 4. 14:37
2/8 A kérdező kommentje:
és 170 cm :)
2010. szept. 4. 14:38
3/8 anonim válasza:
hát ezt így nem lehet megmondani. kép kéne hozzá. de arányokban nem rossz szerintem, homokóra alkat lehetsz.
4/8 anonim válasza:
Homokóra alkat lehetsz, de egy kis túlsúlyod van. Kb. 5-6 kiló. Nem?
Én 88-63-88 vagyok és így is van rajtam egy-két kiló hájacska.
5/8 A kérdező kommentje:
hát..igen.. ezzel tisztában vagyok. :(
2010. szept. 4. 21:46
6/8 anonim válasza:
hát viszonyítási alaphoz leírom az enyém: (sovány vagyok)
csípő: 80 cm
derék: 59 cm
mell: 78 cm
és én is 170 cm vagyok. amúgy 45 kg. szerintem az ideális 55 kiló körül lehet, centikben nem tudom mennyi
szerintem nem vagy kövér, mert a kövér emberek már olyan szinten el vannak hízva hogy lelóg a hasuk a combukra, és a tokájuk lefolyik a mellkasukig. max molett vagy, ami annyit jelent hogy ha fogysz 5 kilót bomba alakod lesz!
7/8 anonim válasza:
B@sszus ugyan ilyen vagyok :D nekem kb 10 kilót kellene leadnom..:( (leginkább combról:S) csak én 172 vagyok..de ez semmi...ja és én is 14/L :D(K)
8/8 A kérdező kommentje:
aa. :DD
nekem is a combomon van a legtöbb felesleg, de jól eloszlik rajtam a súly, szal azt nekem kb 5 kilót kéne leadni (:
2010. szept. 7. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!