Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan fogadjam el magam?

Hogyan fogadjam el magam?

Figyelt kérdés

Folyton a fogyáson jár az agyam, hogyan lehetnék vékonyabb.

Baratnőm szerint az oka: mivel sokat fogytam, még mindig a régi énemet látom a tükörben.

Mielőtt lefogytam mondtak bántó dolgokat rám az emberek és mindig azok a mondatok járnak a fejemben, de olyanok is, amiket 1-2 éve mondtak.

Bármennyit fogyok 1-2 napig örülök neki, de utána ugyanúgy elegem van magamból, a testemből. Gyűlölöm magam és nem tudom mit csináljak ellene.

Az emberek mindig mondják, hogy nem vagyok kövér, de sosem mondják azt, hogy csinos vagy vékony vagyok.

Folyton sírok emiatt, pedig ezek olyan apró dolgok lennének, legalábbis más szemében az.

13-14 évesen hasonló gondokkal küzdöttem:

Magasságom 170cm volt és 58kg-ról fogytam le 48-ra, de 42kg akartam lenni.

Most 173cm magas vagyok és 76kg-ról fogytam le 62kg-ra.

(Nő vagyok)

2021. nov. 11. 23:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Pszichológus. Ez nem valós probléma, vagyis az, de csak a fejeben.
2021. nov. 11. 23:18
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
pedig kérdező te tényleg csinos és vékony vagy fogadd el
2021. nov. 11. 23:19
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Nyilvánvalóan pszichológushoz kell menni, ez nem kérdés! Ugye nem gondolod, hogy a gyakorin majd egy idegen két mondatban megmondja a tutit, amit te azonnal alkalmazol, és csiribi-csiribá, már szereted is magad? Amúgy meg sportolj, attól csinos is leszel meg jókedvű.
2021. nov. 11. 23:20
 4/12 A kérdező kommentje:

"Sportolj, attól csinos leszel meg jókedvű"

Szoktam sportolni, hogy lemozogjam a kalóriákat és csiribí-csiribá nem lett tőle jobb kedvem.

2021. nov. 12. 00:14
 5/12 anonim ***** válasza:
86%
Hát pedig a sport boldogsághormont termel. Akkor te vagy a kivétel. Lehet, hogy azért, mert munkának, kötelességnek tekinted, nem élvezetnek. (De még úgy is kéne működnie.)
2021. nov. 12. 00:21
 6/12 anonim ***** válasza:
76%

Meg kell tanulni nem mások véleményével foglalkozni.

Aki akar, úgyis talál másokban hibát.

2021. nov. 12. 00:30
 7/12 Noren1989 ***** válasza:
0%
Mióta nem volt szex az életedben, Kérdező?
2021. nov. 12. 07:26
 8/12 A kérdező kommentje:

7-es komolyan úgy gondolod, hogy szexhiány miatt van?

13-14 évesen is azért éreztem így magam valószínűleg, mert szexhiányom volt. 🤦🏻‍♀️

Van párom 3 éve, de nem kívánom a szeretkezést úgy, mint régen pont emiatt.

2021. nov. 12. 07:43
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Miért értetlenkedsz ? Első válaszban leírtam mi a baj.
2021. nov. 12. 09:28
 10/12 anonim ***** válasza:
0%

Minél vékonyabbra KOPKALOD magad annál kevésbé fogod kívánni sexet.

173Cm-hoz a62kg nem kövér.

2021. nov. 12. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.