Hogyan fogadjam el magam?
Sajnos sokkal rosszabb képességű vagyok, mint hittem.
Sok dolog történt velem a közelmúltban, ami ezt megerősítette bennem. Mindennél jobban ott szeretném hagyni az egyetemet, mert nem értek ahhoz, amit tanulok, egyik megszégyenülés követi a másikat. A tanárok csak a szemüket forgatják rám, és foghegyről beszélnek velem, a tehetséges és okos szaktársaimat partnernek tekintik. Emellett még ronda is vagyok, annyira, hogy a tanárok direkt úgy állnak előadásokon, hogy ne lássanak.
Öreg is vagyok már az alapképzéshez nappalin, lassan 26 éves vagyok, már rég dolgoznom kéne.
A szüleim, főleg anyám nagyon nem akarja azt, hogy otthagyjam, és tagadják, hogy bármilyen probléma lenne velem, pedig nyilvánvaló, hogy van. Szerintük csak akarnom kéne azt, hogy olyan jó legyek, mint a többiek, pedig én mindent megteszek, de rendre kudarcot vallok.
Nem vagy öreg, ilyen korban pár év már nem számít.
Ha érdekel a szak, csináld és hagyd figyelmenkívül bármit is tesznek vagy mondanak, ha nem érdekel, érdemes olyanra elmenni, amit szeretsz.
Ráadásul rá is jöttem, hogy az egész egy nagy tévedés volt. Nem felel meg ez a terület a tanulmányi múltamnak, érdeklődésemnek és képességeimnek. Annak idején nem ismertem magam még annyira sem, hogy belássam, hogy ez nem lesz reális út a számomra.
Akkor vissza kéne fizetnem a tandíjat, ha abbahagynám. Sajnos az én családom anyagi helyzete nem olyan, hogy ezt megengedhessük magunknak.
Az a cél, hogy legyűrjem valahogy a maradék 1 évet és néhány hónapot. Tervem nincs azzal, amit tanulok. Utána mit tudom én, megyek betanított munkásnak, oda talán én is jó lehetek.
Menj át másikra de ott ne hagyd ha már eljutottál idáig.
Amúgy dolgozni tudsz mellette is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!