Hogy fogadjam el magam ha elfogadhatatlan vagyok đ?
Figyelt kérdés
A legfĆbb ok amiĂ©rt nem tudom elfogadni önmagam mert csĂșnyĂĄnak tartom magam
UtĂĄlok tĂŒkörbe nĂ©zni
A többi lĂĄny annyira gyönyörƱ mellettem Ă©s emiatt Ășgy Ă©rzem hogy nincs Ă©rtelme Ă©lni
2021. jan. 18. 17:18
1/4 anonim vĂĄlasza:
Ne mĂĄsokhoz hasonlĂtsd magad. Ćk se szĂ©pek, csak bebeszĂ©led magadnak, hogy azok. A szĂ©psĂ©g szubjektĂv.
2/4 anonim vĂĄlasza:
SajĂĄt magukkal ĂĄltalĂĄban nincsenek megelĂ©gedve az emberek. Nem szabad leĂ©rtĂ©kelned magad. Biztos hogy benned is lĂĄt valaki szĂ©psĂ©get, csak nem nyĂlvĂĄnĂtotta ki a vĂ©lemĂ©nyĂ©t felĂ©d. Sokszor egy mosoly is szebbĂ© tesz :)
3/4 anonim vĂĄlasza:
Ăn is azt hittem csĂșnya vagyok de aztĂĄn ki derĂŒlt hogy mĂ©g sem.
Mutathatnål egy képet magadról, hogy nézel ki?
Szerintem nincs veled semmi gond,egyedĂŒl csak be kĂ©pzeled magadnak,amit el hitetsz az agyaddal azt fogod kifelĂ© vetĂteni pl az utcĂĄn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!