Annyira elfogadhatatlan a zenei ízlésem?
Szerinted csak te hallgatsz a világon egyedül metált és rockot? Ugyan már. Én is azt hallgatok, rengeteg ismerősöm is ezt hallgatja, a barátaim közül is van 1-2 ember, aki ezt hallgatja és senki nem cseszeget senkit a zenei ízlése miatt.
Alapból ott kezdődik, hogy intelligens ember ízlés miatt nem fog vitát nyitni, mert tudja, hogy ez szubjektív. Vedd körbe magad értelmesebb emberekkel és szard le a beszólogatókat.
A keményebb rock és metal műfajok a többség számára nehezen értelmezhetők vagy befogadhatók. Ezt el kell fogadni.
Ha legközelebb ilyen helyzetbe, párbeszédbe kerülsz, akkor mondd meg az illetőnek, hogy neki nem kell tetsszen ez a zene (vagy stílus), elég, ha neked tetszik. És mondd neki még azt is, hogy "OK, akkor a zene nem közös téma, azt hanyagoljuk, beszéljünk más dolgokról..." És te se erőltesd a zene témát senkire sem, aki nem vevő rá.
Ha ezután is szívózik veled, akkor hagyjad, hadd maradjon meg magának az az ember.
Amúgy melyik hörgős csajbandára utaltál?
Köszönöm a válaszokat!
Nem lánybanda, csak a megfogalmazáson akartam könnyíteni, épp ez az, hogy a dal nem is metál, csak van benne olyan rész ahol ordítanak egy kicsit. [link]
Ez az 2:17_től.
Hát ha az emberek azt nem bírják elviselni, amit linkeltél, mellettem rövid távon gumiszobába kerülnének.
Azért az elég vicces, hogy egy szerencsétlen System of a Down coverről van szó. :D Valami igazi caveman riffes zenére számítottam leírás alapján, de így van, ez még csak nem is metál. :D
Akaszd ki őket ezzel:
https://www.youtube.com/watch?v=jxXgrR1Rjv8
A 2 újabb albumon már náluk is nő hörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!