Annyira elfogadhatatlan a zenei ízlésem?
Hány éves vagy? Nem hiszem, hogy érett, felnőtt emberek beszólnának a zenei ízlésedre.
Én is szeretem a metált és a rockot. Egyedül az szokott zavarni, ha valaki ezt megkülönböztető személyiségjegynek tekinti, és úgy viselkedik, mintha különlegesebb lenne a pórnépnél, aki pop zenét hallgat. :D Egyszerűen más az ízlésed, ízlésünk, és erre nem illik beszólnia senkinek.
Én is metált meg rockot hallgatok, minden kötöttség nélkül. Kb. a kései Beatlestől a korai BATHORY-ig minden stílust. Közben matek/fizika/kémia szakos tanár vagyok. Vicces volt, amikor órára besétáltam Slayer pólóban.
Szarni bele, mit gondolnak rólad, tedd azt, amit jónak látsz. Én pl. asszociálni szoktam a face-en posztokra. Dalokban. Tök vicces látni, amikor valakinek az előítéleteit meghazudtolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!