Miért rugdossák szét az emberek a hóemberünket?
A minap jutott nekem is eszembe az, hogy miért nem jó úgy valami, ahogy van, amikor egy összetört telefonfülke mellett haladtam el. Sajnáltam, mint te a hóembered, pedig a fülkéhez nem fűznek érzelmi szálak, és értetlenül állok a rombolás indítékát illetően.
Nincs mit tenni, új hóembert kell kreálni!
Én elég békés ember vagyok, szinte semmi nem hozza elő az agressziót belőlem, de a hóemberek láttán ösztönszerűen jön a késztetés, hogy ezt szét kell rúgni. Kellően erős, hogy kihívást jelentsen, de annyira nem, hogy sérülést okozzon, egy kis testedzésnek is elmegy, ha kellően masszív hóemberről van szó.
Viszont, ha egy kreatív, profin megmunkált hóembert látnék, akkor azt nem bántanám, ez csak a 2 vagy 3 egymásra rakott golyó jellegűekre vonatkozik.
Irigyek, mert ők nem tudnak olyan szépet építeni...
Amúgy szerintem tegyél a hóember elé táblát és írd rá, hogy: Ne rúgj belém!
Vagy ilyesmit.
Utolsó kettőnek üzenném, hogy pont ti vagytok az agresszív, barbárok, ha ilyen apróság miatt képesek lennétek egy embertársatokat bántani, vagy legalábbis ennyi gyűlöletet tud kiváltani belőletek.
Azoknak akik meg lepontoztak, figyelmükbe ajánlom, hogy én voltam az egyetlen aki a kérdésre válaszolt, úgyhogy inkább a sok "pray for hóember" jellegű választ kellene lepontozni, hiszen csak off-oltak.
3-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!