Kis mellű nőkről vélemény?
Figyelt kérdés
19 vagyok és sajnos a melleim alig nőttek meg. Sokszor attól félek, a legtöbb fiúnak ez nem tetszik. Érdekelne hogy valóban így van-e ez. Fiúk, általánosságban hogy vélekedtek a kis mellű nőkről?2021. nov. 10. 18:35
11/20 anonim válasza:
Ne is törődj vele. Ha valaki szeret nem a melled miatt fog szeretni. Neki jó vagy úgy is.
12/20 anonim válasza:
Tetszenek a kis mellű csajok. Ha netán mellé még szép kerek, széles csípője van, az nálam tuti befutó.
13/20 anonim válasza:
A legtöbb férfinak tökmindegy, hidd el. Ha az arcod és a személyiséged bejön nekik, az a lényeg.
14/20 anonim válasza:
Miért félsz attól, hogy a faszik mit szólnak? Ez olyan szánalmas, már bocsánat.
16/20 anonim válasza:
Nekem a vékony lányok jönnek be, nekik kicsi a mellük általában és tetszik hogy legalább nem lóg mint az öregasszonyoknak :D
Szóval szerintem max a mellfétises férfiakat zavarja.
20
17/20 anonim válasza:
Nekem tetszik nagyon a kis mell. A nagy nem tetszik, meg amelyik lóg, nem fér bele a kezembe (nincs amúgy túl nagy kezem :D).
Szóval bármilyen kicsi szerintem nagyon aranyos és szép :)
És én is a vékony lányokat szeretem.
29F
18/20 anonim válasza:
"Szóval szerintem max a mellfétises férfiakat zavarja."
ízlésnek hívják, ugyanúgy, mint azt, hogy neked a nagy és lógásra hajlamos mell nem tetszik.
19/20 anonim válasza:
Szeretem a kis melleket, főleg, ha nagy bimbóval társulnak, szerintem együtt a kettő nagyon szexi. F 43
20/20 anonim válasza:
számomra visszataszítóak a nagy mellek. Az közepeseket szeretem, de inkább legyen kicsi, mint hatalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!