Kis mellű nőkről vélemény?
Figyelt kérdés
19 vagyok és sajnos a melleim alig nőttek meg. Sokszor attól félek, a legtöbb fiúnak ez nem tetszik. Érdekelne hogy valóban így van-e ez. Fiúk, általánosságban hogy vélekedtek a kis mellű nőkről?2021. nov. 10. 18:35
1/20 Sunshinedoll válasza:
Akinek nem jön b a kis mell, az nem fog veled kezdeni, akinek meg bejön, az fog. Ennyi, nem árulsz zsákbamacskát :D
2/20 anonim válasza:
Nem szeretem a nagy mellet,a kis mell nálam a befutó
4/20 anonim válasza:
Én azt szeretem ha van mit markolni azért, ne is legyen túl nagy, ne is legyen túl kicsi...olyan "tenyeres"
6/20 anonim válasza:
Én a kicsiket szeretem.
Meg a kemény kerek segget.
7/20 anonim válasza:
"Akinek nem jön b a kis mell, az nem fog veled kezdeni, akinek meg bejön, az fog. Ennyi, nem árulsz zsákbamacskát :D"
sajnos nem ilyen egyszerű. nekem bejön a kis mell is, nagy mell is, egyedül az nem jön be, ha annyira lapos, mint egy kilencéves kislánynak. és akik így jártak, azok gyakran szivacsos melltartóval leplezik
8/20 anonim válasza:
Nekem minden méret bejön, szóval meg vagy lőve a véleményemmel :D
9/20 anonim válasza:
Nekem az a véleményem a kismellű nőkről, hogy (legtöbben) ilyen genetikai adottsággal rendelkeznek. Kb mint a hímvessző mérete,azzal a markáns különbséggel, hogy a férfi párzószerv méretére nincs hatással ki mennyit fogy/hízik
10/20 anonim válasza:
Én lány vagyok, heteró, de szetintem a kismellű lányok szépek. A szilikontól meg irtózom😀 én kisebbet szeretnék, feszeset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!