Kinek mi a veleménye a megritkult hajú, már-már kopaszodó nőkről?
Megértem higy megvisel. Engem már az erős hajhullás is megviselt mert látszik. Nem ritkult meg nagyon, igazából csak én látom az eddigi ez képest a különbséget.
Ha kopaszodnék akkor tuti hogy magamba fordulnék. A környezetemben azt látom higy senkit se támadnak e miatt, baloszinűbb hogy a háta mögött szólják meg annak ellenére higy nem tehet róla.
Szerintem nézz utána a paróka dolognak, hol csinálnak és milyet.
Lehet tudni higy mi miatt hullott ki?
Az a véleményem, hogy bár esztétikailag nem épp előnyös, ilyenekért megszólni valakit undorító dolog.
Ez nem olyan, mint a koszos haj/köröm, túlsúly (kivéve pár ritka esetet) vagy rothadó fogak. Ezen nem igazán lehet változtatni.
Nem tetszik.
Sajnos nekem is ritka, vékonyszálú a hajam és már most 27 évesen is több helyen elkezdett hullani.
Ha vállalhatatlan lesz akkor inkább leborotválom. Már volt nagyon rövid hajam, az se állt rosszul. Esetleg parókát hordok majd. Karácsonykor veszek magamnak valami nagyon jó emberi hajas realisztikus parókát és jövőre szerintem borotválok is. Szeretnék majd tetováltatni is a fejemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!