Kinek mi a veleménye a megritkult hajú, már-már kopaszodó nőkről?
Az, hogy másmilyennek milyen a haja, hogy kopaszodik vagy sem, az engem őszintén nem érdekel. Mármint, nem ez határozza meg az embert, hogy most milyen a haja, van-e haja. Pláne, hogy ez egy olyan dolog, amiről az ember nem tehet. Mármint a kopaszodással, a ritka hajjal nem tehetsz semmit se. Mármint persze van hajbeültetés, de az nem a legolcsóbb, sokak számára az nem elérhető. De úgy összességében, ez nem igénytelenség, és emiatt nekem nincs negatív véleményem az ilyen dolgokról, mert hát na, nem az adott ember tehet róla, ez nem jelenti azt, hogy az adott ember ápolatlan stb. Ez tökre okés dolog. Természetes. Sokaknak ritka a hajuk, vagy kopaszodnak. Ez egy természetes dolog, szerintem ebben nincs mit szégyellni. Nyilván esztétikailag szebb az, amikor az embernek dús hajkoronája van, de az csak egy dolog, azt nem szabad elfelejteni, hogy sokaknak nem olyan a haja, és hogy ez is okés, nem szégyellnivaló. Szerintem erről senkinek sem kéne, hogy negatív véleménye legyen. Ha én ebben a helyzetben lennék/leszek egyszer (amire azért van esély, mert a családomban sokaknak eléggé megritkult a haja) , szerintem én vennék parókát. Nem azért, mert félnék, hogy mások mit gondolnak, hanem mert én nem érezném magam komfortosan haj nélkül. Ha pedig lenne pénzem, talán hajbeültetésre is elmennék.
Sajnálom, hogy ezen mész keresztül, de ne érdekeljenek mások. Akik szeretnek, kedvelnek téged, azok úgy is elfognak fogadni, bárhogy is vagy. Random emberek véleménye meg mit érdekel? Kegyetlenség ilyen miatt bántani valakit, az csak megmutatja, hogy mennyire felszínesek néhányan. Nekem az ilyen kb. ovis szintű, mikor valaki ilyen miatt bánt valakit. Egy felnőtt, normális embernek szerintem nem kéne emiatt bántania téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!