Járt-e már úgy valaki a notino.hu-n, hogy nem az a parfüm érkezett meg amit rendelt? Ha igen, mennyi idő alatt kapták meg azt a parfümöt amit valóban rendeltek, ha egyáltalán megkapták?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy férfi parfümöt(30.000ft-ért előre utalással), ami helyett egy női parfümöt kaptam, hívtam őket, nem voltak túl segítőkészek, azt mondták kikérik a kamerafelvételeket a csomagolás folyamatáról és jelentkeznek, azóta semmi hír..2021. nov. 10. 09:45
1/1 anonim válasza:
Pont nyáron jártam hasonlóan, nem az volt a dobozban, amit rendeltem, szó nélkül visszavették. Személyesen vittem vissza, és mivel nem volt készleten az eredetileg választott parfüm, visszautalták az árát. Az egész folyamat talán két hétig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!