Egyáltalán létezik autós iskola ahol valóban pár hónap alatt lehet jogosítványt szerezni vagy ez mindig kamu?
Nálam 1 hónap volt a KRESZ (3 hétvége alatt lement az oktatás, negyedik héten vizsga, plusz közben elsősegély), illetve 2 hónap a gyakorlati rész. 3 hónap összesen.
Persze, hogy van. Normál helyzetben teljesen reális is, ezért hirdetik így. De ha például Budapesten a legnevesebb iskolában a covid helyzet kellős közepén csinálsz jogsit, akkor ne csodálkozz rajta, ha a folyamat lassan halad. Szar időszak ez a jogsiszerzésre, főleg ha népes városban laksz, de ezért ne az iskolákat szidd.
Meglehet, ha van annyi pénzed!
Van olyan lehetőség, hogy heti 5 napot vezess.
Ilyenkor 10 000 forintba kerül 1 óra vezetés.
én július végén kezdtem el online a kresz tanfolyamot és december végén megcsináltam a forgalmit
ehhez az kellett, hogy minden meglegyen elsőre és egy olyan oktató aki annyi embert vállal el, hogy mindenkire legyen lehetőleg heti 4 órája
(webjogsi budapest)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!