Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan nézhetnék ki annyi...

Hogyan nézhetnék ki annyi évesnek, amennyi valójában vagyok?

Figyelt kérdés
A húszas éveim közepén még imponált nekem, hogy gimisnek néznek, elkérték a személyim a dohányboltban, csodálkoztak az emberek, hogy „Úr Isten, te már 25 vagy?” Ám most, hogy elmúltam 31, kezd szörnyen zavarni a dolog. 170 cm-hez vagyok 50 kg, és elég kislányos arcom van, gondolom ezért. Kb. egyetemistának néznek. Ha új embereknek mutatkozok be és szóba kerül az életkor, mindig rácsodálkoznak, és ez nekem kínos. Huszonéves srácok szólítanak le a buszon, és egyéb nyilvános helyen is előfordult már, meg jelölgetnek FB-n 2000-es születésűek. Sajnos a régi barátságaim nagyrészt megszakadtak, új emberekkel szeretnék barátkozni, komoly párkapcsolatot, hamarosan gyereket. De korombeliekkel igencsak nehézkes az ismerkedés, pont azért, mert fiatalabbnak tűnök és mintha nem vennének komolyan. Ismerőseim azt mondják, örüljek neki, bárcsak nekik is ilyen genetikájuk lenne. Úgyhogy ilyen válaszokat kérlek ne írjatok. Ötleteket szeretnék kérni ennek a megoldására: milyen frizura kelt idősebb hatást? Milyen legyen az öltözékem? Jelenleg nem öltözök túl csinosan, általában farmer meg pulcsi, a hajam félhosszú, sminknek csak szempillaspirált használok. Egyéb ötletek is jöhetnek, bármi, amitől öregebbnek nézek ki. Szemüvegre már gondoltam.

2021. nov. 8. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ez vagyok csak pasiban😀

Nekem a szakáll segített😀

Nehéz fotó nélkül bármi ötletet adni, h hogyan lehetnél idősebb.

De egyébként szerintem ez nem baj😉

2021. nov. 8. 16:22
 2/6 Noren1989 ***** válasza:
Igen, a szakàll nekem is feldobott 10évet 🤔😂😅
2021. nov. 8. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sötétebb haj, sötétbarna szemfesték, elegáns öltözködés. Rajzfilmes mintájú, tiszta rózsaszín dolgokat inkább ne vegyél fel.
2021. nov. 8. 19:42
 4/6 anonim válasza:
100%

Én 24 éves vagyok, de mindig elkérik a személyit és aki nem ismer közelebbről azt hiszi, hogy 16 vagyok. Ez hivatalos helyeken marha kellemetlen, mert alapból lekezelően bánnak veled még egy boltban is, meg miért nem vagy iskolában... Tavaly a kovid alatt öszzeveszett velem egy eladó, hogy nem azért zárták be az iskolákat, hogy a városban csavarogjak és züljek... Ha délelőtt megyek valahova elkezdik, hogy miért nem vagyok iskolában, szünet van, volt, hogy rám hívták is a rendőröket, hogy biztos iskolakerülő vagyok. Az alkohol vásárlásos megalázásról ne beszéljünk, vettem egy sört és ment, hogy tanulni kéne ám, nem piálni, hova jutottunk, drogos piás, lóg... Egyszer volt, hogy diák jegyet állítottak ki, pedig nem azt kértem, mert iskolásnak néztem ki és megcseszett az ellenőr, meg leszállított...

Talán ami nekem segített az a smink, meg a hivatalos öltözet, magassarkú... De könyörgöm járjak kosztümben kifestve mindenhova? Az a legdurvább, hogy nem öltözöm gyerekként, még ráncaim is vannak és elővéve a gimis képeimet igenis látszik rajtam a kor... Talán otthonkában kellene járnom? Meg szégyenli a múlandó "fiatalságomat", amik a károgók is voltak és olyan gyorsan elmúlik? De hát nekem ezt dobta az élet...

A másik meg, hogy a mai 14 évesek úgy néznek ki, mint egy meglett harmincas nő, kikenve, úgy öltözve és nem olyan könnyű ám megkülönböztetni, hogy 15 vagy 30...

2021. nov. 8. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha alapból világos hajad van - szőke, világosbarna -, akkor a sötét haj rád tud dobni pár évet. A rövid haj is, ha hosszabb hajad van, akkor válassz esetleg rövidebb fazont.

Smink terén szerintem kontúrozással és sötétebb sminkszínekkel lehet öregíteni valakit. Mivel feltételezem kerek, "babapofid" van, így ha kontúrral picit vékonyítod, csontosítod, azzal tudsz csalni egy picit. Nagyon jó videók vannak fent erről youtubeon is, érdemes utánanézni. A sötétebb szemsmink illetve rúzs szintén segíthet.

Ruhák terén pedig hordj elegánsabb, sötétebb darabokat, finom, letisztult ékszerekkel, kiegészítőkkel.

Nagyjából ennyit tudsz tenni szerintem, és tudom, hogy mindig ezt hallod, de hidd el, 10 év múlva hálás leszel a genetikádért!

2021. nov. 9. 07:36
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Én azt látom hogy mindenki jól öltözik mindenki jól tud kinézni de amikor megnézed közelebbről látod rajta hogy ráncdohányos.
2021. dec. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!