Hogyan nézhetnék ki gazdagabbnak?
Kínaiból is lehet úgy öltözni, mintha a legújabb divatlapokból léptél volna ki. Csak meg kell találni a jó darabokat. Érdemes turkálókban is keresgélni, sokszor foghatsz ki márkás darabokat fillérekért.
Egyébként pedig egy suliváltás is lehet megoldás.
Egyébként kínaiban is tök drágák a ruhák, egy nadrág simán van 5-6 ezer ft, ugyanúgy mint a fast fashion boltokban. (H&M, Bershka, Tally, New Yorker, Sinsay stb) Akkor már inkább érdemes ezekből öltözni. Olcsó darabokat is ki tudsz fogni. De szerintem turiba lenne érdemes elmenned, nagyon jó cuccokat ki lehet fogni, én egyszer vettem ott egy kabátot 1000 ft-ért, ami újonnan 28 ezer lett volna.
Elegáns, letisztult darabokat keress és a túl színes, mintás dolgokat hanyagol. Egyszerre maximum 2 szín legyen rajtad. A szokásos farmerpóló kombót is cseréld le, inkább hordj különlegesebb szabású dolgokat.
De szerintem a csúfolódás nem érne véget akkor sem, ha hirtelen drága ruhákba járnál, mert ha kipécéznek valakit, annak a b...tatását nem hagyják abba egykönnyen.
Hogy kerülték olyan iskolába, ahol mindenki ennyire gazdag, csak egyedül te nem? Biztosan van még egy-két hozzád hasonló gyerek. Velük legyél jóban.
Egyébként tök mindegy, hogy hogyan öltözöl, az ilyeneknek ne akarj már megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!