Hölgyeim/lányok nektek melyik férfi felsőtest típus jön be (többi lent)?
Kérlek olvassátok el mindet. kérlek legyetek őszinték sz*rjátok le a más véleményét minden ember egyedi...
próbáltam nagyjából minden alkattípust felvázolni
(a) van az a nagyon száraz nem túl vállas és nem izmos testalkat.
(b) van olyan aki szinte ugyanaz csak edzz elég szálkás izomzata van de lényegében ugyanolyan vékony.
(c) Vállasabb nagydarab (nem kövér -25% testzsír) nem túl kigyúrt testalkat.
(d) vállas nagydarab nem kövér viszont edzettebb csak nem annyira látszik mert van rajta egy kis zsír :)
(e) Vállas szálkásra edzett felsőtest olyan modellszerű alkat
(f)"mackótest" 25%+ testzsír olyan átlagos nem edzett alkat.
(g) "edzettebb mackótest" hát olyan mint Bud Spencer :D
(h) testépítő alkat nagydarab normál testzsír % hatalmas vadállat :)
(i) kövér csávók (tudom hogy nem népszerű de kitudja >.<)
Biztos hasznos ez a dolog, amit valaki linkelt, el fogom olvasni. Most csak átfutottam és megjegyezném, hogy nekem pl. bejönek azok a pasik, akiknek szélesebb a csípője, mint a válla és kicsit nőiesek. Vagy ha nem is nőiesek, de a csípőjük szélesebb. (Nem kövér pasikra gondolok, sőt inkább vékonyakra)
A főkérdés... hát azt hiszem igaza volt annak, aki azt írta, kiegészíthetted volna képpel. Én spec. nem tudom így elképzelni, főleg az elején felsoroltakat.
Igazából a vékonyabb pasik jönnek be. De annyira vékony ne legyen, vagyis ne nézzen ki 10 évesnek!
Kicsit husis lehet, de aki hájas és van hasa rendesen az nekem már nem szexi.
Az izmos pasik taszítanak. Max. a nem durván kocka has, ami még tetszik de az sem vonz, inkább csak érdekel milyen edzésprogram áll mögötte. :)
Eddigi pasijaim elég változatosak voltak. Ha tetszik az arcuk és a személyiségük illetve tudnak viselkedni és adnak magukra akkor úgy szeretem őket, ahogy vannak.
Egyébként mit vársz a válaszoktól?
Az lesz ezentúl a cél számodra, amelyikre a legtöbb szavazat érkezik?
Nem értem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!