Hölgyeim/lányok nektek melyik férfi felsőtest típus jön be (többi lent)?
Kérlek olvassátok el mindet. kérlek legyetek őszinték sz*rjátok le a más véleményét minden ember egyedi...
próbáltam nagyjából minden alkattípust felvázolni
(a) van az a nagyon száraz nem túl vállas és nem izmos testalkat.
(b) van olyan aki szinte ugyanaz csak edzz elég szálkás izomzata van de lényegében ugyanolyan vékony.
(c) Vállasabb nagydarab (nem kövér -25% testzsír) nem túl kigyúrt testalkat.
(d) vállas nagydarab nem kövér viszont edzettebb csak nem annyira látszik mert van rajta egy kis zsír :)
(e) Vállas szálkásra edzett felsőtest olyan modellszerű alkat
(f)"mackótest" 25%+ testzsír olyan átlagos nem edzett alkat.
(g) "edzettebb mackótest" hát olyan mint Bud Spencer :D
(h) testépítő alkat nagydarab normál testzsír % hatalmas vadállat :)
(i) kövér csávók (tudom hogy nem népszerű de kitudja >.<)
szerintem beleírhattad volna azokat is, hogy kockahas illetve kis(!) poci. :)
nekem b
Nem ezt kérdezted, ettől még így a csajok nehezebben képzelik el a listát.
Ezt a dolgot inkább úgy kell elképzelni, hogy -ahogy sok helyen is ábrázolják- egy háromszög.
- Az egyik csúcs a tipikus Ectomorph (vékony, gebe, se izom, se zsír),
- a másik csúcs a tipikus Endomorph (elhízott, dagadt, izmai nincsenek, csak zsír),
- a harmadik pedig a tipikus Mesomorph (sportos, agyongyúrt, zsír nemigazán van rajtuk, csak izom).
A csajok többnyire olyan sávokon mozognak ízlés terén, aminek az egyik végpontját a Mesomorph testalkat jelenti, hogy ebből melyik csúcs felé indulnak el, az attól függ, hogy egy védelmező papamacira, vagy egy tettre kész mitugrászra van szükségük.
Szóval ezek a leírások ebben a formában semmit nem érnek, jobban jártál volna, ha inkább kérsz linkelt konkrétumokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!