Hölgyeim/lányok nektek melyik férfi felsőtest típus jön be (többi lent)?
Kérlek olvassátok el mindet. kérlek legyetek őszinték sz*rjátok le a más véleményét minden ember egyedi...
próbáltam nagyjából minden alkattípust felvázolni
(a) van az a nagyon száraz nem túl vállas és nem izmos testalkat.
(b) van olyan aki szinte ugyanaz csak edzz elég szálkás izomzata van de lényegében ugyanolyan vékony.
(c) Vállasabb nagydarab (nem kövér -25% testzsír) nem túl kigyúrt testalkat.
(d) vállas nagydarab nem kövér viszont edzettebb csak nem annyira látszik mert van rajta egy kis zsír :)
(e) Vállas szálkásra edzett felsőtest olyan modellszerű alkat
(f)"mackótest" 25%+ testzsír olyan átlagos nem edzett alkat.
(g) "edzettebb mackótest" hát olyan mint Bud Spencer :D
(h) testépítő alkat nagydarab normál testzsír % hatalmas vadállat :)
(i) kövér csávók (tudom hogy nem népszerű de kitudja >.<)
Ne is törődj vele Az ilyenek vannak voltak lesznek is azt hiszik ettől okosabbak lesznek
amúgy d
Köztudott hogy a tinédzserek többsége még így névtelenül is fél a határozatlanságtól ha valamit megingatnak már az első oldalon hiába a kérdés utána úgyse jön válasz az esetek 90%-ban így van. Szóval ha annyira okos vagy és magadat is ismernéd egy kicsit pontosan tudod hogy a belső intuíciód valójában csak az irántam érzett negatív érzésből származik mivel okosabbnak hitted magad nálam ezért kezdted el írni az okoskodásaidat ami nyilvánvalóan így is van ,azonban nem a mai tinédzserekhez legközelebb álló nyelvezet ezért választottam ezt szóval legyen inkább béke menjünk aludni.
Még pár válasz tudom hogy jön de az nem annyi amennyi jöhetett volna.
"Testépítő alkat nagydarab normál testzsír%"
Egy testépítőnek formán kívül sem megy a testzsírja 8-10% fölé.Versenyen meg kb 5%.
A 25% testzsír meg egy férfinél már hízottabb,zsíros kategória.
Egyébként volt ilyen kutatás,40 éven keresztül tartott,hogy megállapítsák az ideális-női szemmel legvonzóbb-férfitestet.Ha kéred linkelhetem.
Annyi a lényege,hogy a derék kerülete és a váll kerülete között kb 50cm legyen,de a magasság is befolyásolja.
Se szélesebb,se keskenyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!