Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány éves kortól engednétek...

Hány éves kortól engednétek gyereketeknek köldökpiercinget?

Figyelt kérdés

Lányom 15 éves, már évek óta mondogatja, hogy szeretne. Mutatott is konkrét darabokat, visszafogottak.

Az egyik felem engedne neki, jok a jegyei, mindig segit stb., a masik felem pedig azt mondja, hogy meg csak egy gyerek.

Ti engednétek a gyereketeknek (mondjuk 16. szuletesnapjara)?

Mit tennetek a helyemben?

2021. okt. 9. 15:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
13%

"de tele is vagyok varrva, mellékesen, művészeti pályán mozgok."

Hűűűha.

Neeeeemár

Akkor te már nagyon nagyon vagány lehetsz. És ezt már a környezeted is látja.

Meg se kell szólalnod. Már látják rajtad az emberek ,hogy te milyen menő vagy és ez a vagányságnak egy olyan foka amire csak kevés kiválasztott ember méltó.

Te különleges vagy ez a lényeg!

Nagy megtiszteltetés nekem hogy válaszra méltatsz, mert a vagányságod mellett (ami látszik is rajtad) fiatalságod ellenére rendkívül bölcs is vagy. És olyan okos amilyet rajtad kívül nem is ismerek.

-----------

Ennek ellenére rendkívül hálás lennék ha a továbbiakban megkímélnél a válaszaidtól. Az okosságnak ezt a szintjét amin most te vagy én úgyse fogom elérni soha. Ezért nencs értelme ennek az eszme futtatásnak felém. Előre is köszönöm

2021. okt. 12. 18:33
 22/27 Yoda m. ***** válasza:
2%

Nos... kedves

felvarrt, vagy megvarrt, vagy csak varrott(?) hozzászóló!

1. Van fogalmad, vagy inkább... el tudod azt képzelni, hogy nekem mi minden tetszik? Ebben az életben? Ku♤va sok minden.

Viszont azért, mert tetszik bármi is, az nem azt jelenti, hogy én azt BIRTOKOLNI is akarjam. Csak szimplán tetszik.

Eljön az kor(unk), amikor már az ilyen külsőséges dolgok (ami a szemnek szól) csöppet sem lesznek fontosak. Én is voltam fiatal... tudom, miről beszélek.

Ám, hogy te is tudnád... nos abban kétségeim merültek fel.

Te ugye azt mondod most: már előre TUDOD azt, hogy mi fog számodra tetszeni holnap, decemberben, vagy jövőre, vagy mèg később, tehát A JÖVŐBEN(!)... akkor te tényleg különleges és rendkìvüli alkat lehetsz. Hiszen Te egy IDŐUTAZÓ vagy! Legalábbis a szavaidból erre lehet következtetni.

Ugyanis csak egy időutazó képes ilyesmire. Egy átlagos halandó, mint én, az nem. Fogalmam sincs, hogy mi lesz a jövőben... de még arról sincs, hogy a következő félórában. Azt sem tudom, hogy holnap vajon mi fog tetszeni, s mi pedig nem.

Mondjuk, azért egyetlen dolgot azt azért csak sejtek: hogy örökkévalóságig nem maradok e testben.🙄

Jó neked! Majdnem, hogy irigyellek. És a mindenkori államhatalmi szervek, de a szemnek tetsző "szépségeket" és csili-vili karikákat gyártók, na meg a varrók is... épp az ilyen egyedeket imádjàk. Tudod miért?

Mert JÓ ELŐRE KISZÁMÍTHATÓ a VISELKEDÉSE!

Nah... hát ezért is vagy igen megbecsült tagja a társadalomnak. Mert rád lehet számítani. (Te már most tudod, hogy mi fog tetszeni 10 év múlva.🙂 Hát ezért!)

Rám bezzeg, kevésbé... mert hogy eléggé kiszámíthatatlan tagja vagyok e társadalomnak.

Állandóan kilógok a sorból... és sokszor a "nyájjal" is szembe megyek. Itt most épp a GYK válaszadóinak nyájával. Ugye... (Ezért is lettem lepontozva, ha jól látom)

Az ERŐ legyen veled!

2021. okt. 13. 12:05
 23/27 anonim ***** válasza:
89%
Fúhhgecc, mennyi unintelligens pszichopata van itt. Oké, ez a gyk, de azért ez súlyos... Ilyenek mennek el mellettünk az utcán.
2021. okt. 13. 14:05
 24/27 anonim ***** válasza:
10%

ma 12:05

Mi nagyon egy hullámhosszon mozgunk. Gondolom a zöldet (válasz hasznost) Te adtad a 21-esre.

De úgy látom nincs értelme írni nekik semmit. Ezek olyan okosak kérdezővel az élen, hogy valószínűleg az iskolába is már Ő tanítja a tanárt. Látod.... Tele is van tetoválva a művész lelke. Hiába szórnád el itt a magot ha nincs neki termőtalaj.

2021. okt. 13. 16:50
 25/27 Yoda m. ***** válasza:
15%

Kedves 20-as válaszadó!

1. Biztosan TUDOD te is, hogy bárki, bárhol, bármilyen VÈLEMÉNYT is nyilvánít, olyankor leginkább ÖNMAGÁRÓL beszél. Te is, én is... MINDENKI!

2. Hogy jól értsd, miről is írtam, amikor időutazónak feltételeztelek... (mert mintha ezen akadtál volna ki) csak egyetlen mondatodat had idézzem:

"Ha idősebb leszek, ezek a dolgok ugyanúgy fognak tetszeni." - Nos, ezt a kijelentésedet próbáld helyesen értelmezni. Tudod mit? Segítek:

A "Ha idősebb leszek..." az azt jelenti, hogy a JÖVŐBEN. Ami MÉG NINCS. Viszont egy időutazó számára a jövő az nem ismeretlen. Tehát TUDJA azt PONTOSAN, hogy mi lesz... és azt is TUDJA, hogy neki MI FOG TETSZENI... a jövőben, ahogyan egyre idősebb lesz. Ezt fogalmaztad meg.

Én bízok benned! Hogy szövegértelmezési készséged egyre magasabb szinvonalra fogod tudni a JÖVŐBEN fejleszteni. Csak rajtad múlik.

Vagy... már MOST TUDOD, hogy mi lesz veled? Belőled?

Ez esetben hagyd figyelmen kívül mindazt, amit eddig leírtam.

Sok sikert, a művészeti pályádon! És...

Az ERŐ legyen veled!

2021. okt. 14. 10:17
 26/27 anonim ***** válasza:
12%

ma 10:17

Ennek te beszélhetsz.

2021. okt. 14. 12:29
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen engedném, ekkor már elég érett kell legyen ahhoz, hogy tudja, hogy kell ápolni
2021. nov. 18. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!