Köldökpiercinget mikor a legjobb szúratni?
Figyelt kérdés
Nem tudom mennyire tesz jót a gyógyulásnak a nagy meleg nyáron, úgyhogy meg szeretném csináltatni még nyár előtt, viszont június végén lesz a 18. szülinapom, de anya kicsit ellene van, nem szívesen írná alá a papírt.
Mik a nyári gyógyulással kapcsolatban a tapasztalataitok?
Megérné meggyőzni őt, hogy még a nagy meleg előtt kész legyen, vagy nincs különbség és várjam ki?
2020. máj. 16. 14:37
1/4 anonim válasza:
Minek? Van hozzá tökéletes pocid?
2/4 anonim válasza:
En meggyoznem.A meleg, izzadas azert nem használ a sebeknek. Ez csak egy pici seb, de nincs strand, szoli, stb legalább 2 hetig.De nekem az sokkal tobb volt,mire begyogyult szépen.Ezt is vedd figyelembe.Nekem neha meg most is faj, ha a naci olyan.. Vagy epp beleakadok.A kolleganom mesélte, hogy o is fel evet kinlodott vele mire szepen osszeforrt tinikent. Szoval nem egyedi eset, hogy hoszabb a gyogyulasi ido. Pedig mindent beltartottam, napi tobbszor kentem direkt erre gyartot a szalonban vasarolt gellel+fertőtlenítő spray, betadin.
3/4 anonim válasza:
Én nyár végén csináltattam, impulzív döntés volt. Szerintem így is elég rossz volt ahogy izzadtam stb szar volt mert ugyebár amikor valamid gyulladásba van amúgy is melegnek érződik és akkor még a meleg hozzá , el se tudnám képzelni hogy milyen lehet amikor a legnagyobb nyárba csinálják. Ahogy izzadsz úgy is a ruhádból rá mennek pelyhek. Nekem a spray segített a legjobban előtte krémmel kentem és mintha rosszabb lett volna tőle. Kb fél év alatt meggyógyult nagyjából. Olyan másfél két év azért volt mire nem éreztem hogy ott van.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Meggyőztem anyut, úgyh remélem a legnagyobb melegig már nem lesz begyulladva
2020. máj. 17. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!