Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány éves kortól engednétek...

Hány éves kortól engednétek gyereketeknek köldökpiercinget?

Figyelt kérdés

Lányom 15 éves, már évek óta mondogatja, hogy szeretne. Mutatott is konkrét darabokat, visszafogottak.

Az egyik felem engedne neki, jok a jegyei, mindig segit stb., a masik felem pedig azt mondja, hogy meg csak egy gyerek.

Ti engednétek a gyereketeknek (mondjuk 16. szuletesnapjara)?

Mit tennetek a helyemben?

2021. okt. 9. 15:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
97%
10-es azt úgy írják, hogy piercing. Nem egy ilyen testékszer határoz meg egy embert, hanem a viselkedése, meg hogy mennyire kulturált, értelmes, jóindulatú, stb.
2021. okt. 10. 19:35
 12/27 anonim ***** válasza:
7%

Úgy látom nem akarod érteni amit írtam.

Arra értettem , hogy ha úgy születne ,hogy a köldökénél vagy valahol máshol a testén lenne egy nem oda való dolog például egy nagy szemölcs, egy nagy bibircsók vagy egy vas (fém) darab ami nem divatos, nem majmolná vele a menő lányokat, hanem ki csúfolnák érte hogy "mi az a hasadon?" És másokon meg nem lenne, mert a divatmajmok nem azt tartanák épp menőnek. Akkor a pirszinges lány is mindent elkövetne akár plasztikai sebészhez is menne, hogy az a valami le kerüljön róla. Van aki az orrába rakat. De ha egy pattanás lenne ott azt szégyelné. Pedig egy pirszing az ugyan olyan mint egy ronda pattanás. Messziről több csajt is láttam , hogy de ronda fúde nagy bibircsók van az orrán aztán közelebbről láttam hogy nem az.

2021. okt. 10. 20:31
 13/27 anonim ***** válasza:
19%

tegnap 15:51

Fúúú

Akkor te biztos nagyon szép és/vagy menő lehetsz

2021. okt. 10. 20:33
 14/27 anonim ***** válasza:
84%
Engedném, nekem is 15 évesen lett az első piercingem. 15-16 egy teljesen jó kor erre.
2021. okt. 11. 11:17
 15/27 Yoda m. ***** válasza:
2%

Nincs olyan, hogy "jó kor", vagy nem jó kor...

Azt kérdezted már lányodtól, hogy pontosan mi motiválja? Hogy miért is tartja oly fontosnak azt a kicsi fèmet a köldökén? Vagy bárhol máshol...

Hogy talán attól szebb lesz? Talán nem tartja magát elég szépnek? Jónak?

Vagy... csak a piercingeket viselő "birka-nyájhoz" szeretne tartozni...(?)

Ezek, néha húsbavágó kérdések tudnak lenni... és sokat elárul válaszaival a mentalitásáról. Hogy számára, valójában mi is a FONTOS.

Az ERŐ legyen veled!

2021. okt. 12. 11:13
 16/27 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó, tiszta begyepesedett vagy, ne haragudj. Szerinted csak ezek miatt szurathat valaki piercinget? Amiatt nem is, mert szimplán tetszik neki, mint ahogy pl egy karkötő vagy egy ruha? Nekem 15 éves korom óta vannak piercingjeim, most vagyok huszonéves, és azóta is megvannak, nem is szándékozom őket kivenni. ( igen, munkát is lehet így találni, méghozzá jót, mielőtt ezzel jönnél). Nem, nincs önbizalom hiányom és semmilyen nyájhoz se akarok tartozni. Egyszerűen tetszik. Ennyi.
2021. okt. 12. 11:41
 17/27 anonim ***** válasza:
9%

ma 11:41

Jóó

Hát nem lehet mindenki olyan menő és naprakész az aktuális divatból ,mint Te kedves 16-os.

Bár nem nekem szántad a választ de teljes mértékben egyet értek a 15-ösel.

2021. okt. 12. 14:47
 18/27 anonim ***** válasza:
88%
Aktuális divat az, hogy évek óta hordok valamit, mert nekem tetszik? Gratulálok az intelligenciádhoz... Én itt befejeztem, bizonyos szint felett nem megyek bizonyos szint alá.
2021. okt. 12. 16:07
 19/27 anonim ***** válasza:
11%

Igen!

Az a divat ami neked (és másoknak is) tetszik.

Legalább is most úgy gondolod hogy tetszik neked. Ezt nevezzük divatnak.

Az más kérdés hogy itt is érvényesül az "egy bolond százat csinál" régi közmondás, de majd ha idősebb leszel megérted te is.

2021. okt. 12. 16:18
 20/27 anonim ***** válasza:
86%
Ha idősebb leszek, ezek a dolgok ugyanúgy fognak tetszeni. Ráadásul, ezt figyeld, nem csak piercingjeim vannak, de tele is vagyok varrva, mellékesen, művészeti pályán mozgok. Mesélj már, mit is kéne megértenem idősebb koromra? Bár, inkább ne, úgysem értjük egymást... :D
2021. okt. 12. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!