Hány éves kortól engednétek gyereketeknek köldökpiercinget?
Figyelt kérdés
Lányom 15 éves, már évek óta mondogatja, hogy szeretne. Mutatott is konkrét darabokat, visszafogottak.
Az egyik felem engedne neki, jok a jegyei, mindig segit stb., a masik felem pedig azt mondja, hogy meg csak egy gyerek.
Ti engednétek a gyereketeknek (mondjuk 16. szuletesnapjara)?
Mit tennetek a helyemben?
2021. okt. 9. 15:45
1/27 anonim válasza:
Gondolom a kanija előtt akar nagylányt játszani. Ha már kefélik, akkor engedd neki!
2/27 anonim válasza:
A piercing pont egy olyan dolog ami nem maradandó, bármikor ki tudja venni. Én engedném.
3/27 Metionin válasza:
Pont 16-ot akartam írni. Normális szalonban akkortól csinálják meg. Már 15 éve amikor gimis voltam, is volt 16-17 évesen több osztálytársamnak. Nem ez befolyásolta a jövőjüket.
4/27 anonim válasza:
Engedném én is, mert ez nem maradandó dolog. Tetoválást nem engednék 18 éves kora előtt, mert lehet azt később megbánná.
5/27 anonim válasza:
Mondd neki azt, hogy most már őszre-télre minek? Úgyse látja senki. Akinek meg levetkőzik azt pont nem fogja érdekelni.
6/27 anonim válasza:
Felesleges dolog. Inkább olvasgasson... :-D
7/27 anonim válasza:
Én 8. utáni nyáron csináltathattam meg (kizárólag azért, mert NEKEM tetszett), de a lányomnak nem hiszem, hogy megengedném ilyen korán, 16 évesen már lehet
8/27 anonim válasza:
Ha odafigyel a higiéniájára, és tudja megfelelően ápolni, akkor a 16. szülinapjára. Ha visszafogott, akkor nem gáz, úgyse látja állandóan mindenki. Amúgy is, ha nem tetszik, kiveszi, és ennyi
9/27 A kérdező kommentje:
Februárban lesz a születésnapja, így a tavaszi-nyári időszakra pont begyógyulna. Szerintem engedni fogom neki.
2021. okt. 10. 09:17
10/27 anonim válasza:
Nagyon le pontoztátok az 1-est és a 6-ost.
Pedig ők írják a jót.
Minek a lányodnak köldök pirszing?
De ha valami testi hibával születne hogy például egy vad darab áll ki a köldökéből vagy valami hasonló nem oda valók lenne ott és nem lenne divatos akkor bezzeg mindent elkövetne hogy eltünjjön onnan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!