Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyen cukormáz nők, mint...

Az ilyen cukormáz nők, mint az Ariana Grande is, hogy nem érzik rosszul magukat annyi sminktől meg mű akármitől amit magukra raknak?

Figyelt kérdés
Sose tudtam érteni, nekem már ha egy vérvétel után vattát kell rakni a karomra attól irritációt érzek, mert nem való oda, nem az "enyém". Közben meg látom ezeket a nőket, akiken 3 tonna smink van, fél méteres műköröm, műszempilla, mű mell, póthaj, meg a fene tudja mi, még a lába körme is ki van festve a legtöbbnek pedig az aztán végképp értelmezhetetlen hogy mi célt szolgál... Kérdem én, ők hogy nem érzik rosszul ezektől magukat? Hogy kvázi tele vannak oda nem illő, természetellenes dolgokkal? Amellett ugye hogy a legtöbb ilyen "kiegészítő" vagy hogy nevezzük borzasztó idétlenül néz ki, funkciója semmi, de rendesen kényelmetlen is hordani ilyesmit. Hogy lehet az hogy embereket ilyesmi nem zavarja?

2021. szept. 16. 23:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert neked más a stílusod enyi.

Én is szeretek sminkelni, és kiöltözni, és kence ficézni.

Egyszer esetleg te is próbáld ki hogy egy természetes sminket amiben jol érzed magad, meg egy neked tetsző ruhát felveszel, megcsinálod a hajad. Magadnak akarj tetszeni, és legyen mellette szemilyiséged is.

2021. nov. 7. 02:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!