Az ilyen cukormáz nők, mint az Ariana Grande is, hogy nem érzik rosszul magukat annyi sminktől meg mű akármitől amit magukra raknak?
Én azt nem értem, hogy miért kell ennyit foglalkozni másokkal. Különbözünk, ennyi.
Sosem éreztem kényelmetlenül magamat a sminktől és a műkörömtől, a lábkörmöm is festett. Nekem így tetszik, szerintem csak ez számít. :D Sosem vetném alá magam plasztikai műtétnek, póthajat sem rakatnék fel, de ha más igen, az az ő dolga, nem érdekel.
Nekem "mű" dolgaim nincsenek, de sminkelni szoktam. Amíg minden nap tettem, addig teljesen megszoktam, megtanultam együttélni vele. Mostanában hol van rajtam, hol nincs, emiatt van, hogy pl megdörzsölöm a szemem, mert elfelejtkezem a sminkről. Vagy fordítva, óvatosan eszem, mert azt hiszem rúzs van rajtam, közben nincs.
A kifestett lábköröm meg pont nem sok vizet zavar, ellenben pl egy piros körömlakk baromi szexi. De tényleg. Nem vagyok lábfétises, de konkrétan izgatónak látom olyankor a saját lábam, ahogy a szép fehér bőrön világít a vérvörös lakk. Vagy van egy ilyen mostanában divatos "csúnya szandálom", azt ha lakkozatlan lábfejre ràveszem, az szörnyen néz ki. Viszont ha kifestem mellé a körmöm valami feltűnő színre, úgy az összkép menő és fiatalos lesz, pont a kontraszt miatt.
Nyilván vannak akik túlzásokba esnek, de azért nem kell mindjárt bohócnak hívni azt aki sminkel. A legtöbben vonzóbbnak találják azokat a nőket, akik törődnek a külsejükkel (ezt most értse mindenki ahogy akarja), mint azokat, akik rácsodálkoznak egy körömlakkra.
Én azokat a nőket nem értem, akik smink nélkül csúnyák vagy baromi átlagosak és túlfilterezett képekkel rakják tele az instájukat, élőben meg simán elmegy mellettük mindenki:D
Én sminkelek, szeretek öltözködni, bár nincsenek műcuccaim, mert szerencsére hosszú a szempillám és a hajam is és élőben azt mondja minden fiú, hogy ugyanolyan jól nézek ki, mint a képeimen. De jobban érzem magam, ha tudom, hogy a lábujjamtól a hajam tetejéig minden "rendben van". Amúgy Ariana Grande nem a sok cucc miatt szexi, hanem van egy utánozhatatlan kislányos, de mégis erotikus kisugárzása, ami sztem beindítja a pasikat.
De tény, hogy a kikent-kifent nőket a pasik jobban megbámulják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!