Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az ilyen cukormáz nők, mint...

Az ilyen cukormáz nők, mint az Ariana Grande is, hogy nem érzik rosszul magukat annyi sminktől meg mű akármitől amit magukra raknak?

Figyelt kérdés
Sose tudtam érteni, nekem már ha egy vérvétel után vattát kell rakni a karomra attól irritációt érzek, mert nem való oda, nem az "enyém". Közben meg látom ezeket a nőket, akiken 3 tonna smink van, fél méteres műköröm, műszempilla, mű mell, póthaj, meg a fene tudja mi, még a lába körme is ki van festve a legtöbbnek pedig az aztán végképp értelmezhetetlen hogy mi célt szolgál... Kérdem én, ők hogy nem érzik rosszul ezektől magukat? Hogy kvázi tele vannak oda nem illő, természetellenes dolgokkal? Amellett ugye hogy a legtöbb ilyen "kiegészítő" vagy hogy nevezzük borzasztó idétlenül néz ki, funkciója semmi, de rendesen kényelmetlen is hordani ilyesmit. Hogy lehet az hogy embereket ilyesmi nem zavarja?

2021. szept. 16. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem is nagyon messze került a szép kategóriától. Amúgy az a durva, hogy néztem régi képeit, nem volt egy csúnya lány akinek ennyi mű dolog kell. Valószínűleg amúgy önértékelési gondjai lehetnek, vagy egyszerűen torzult a szépérzéke. Nyilván nem kell null sminkben menni, meg csak annyit feltenni, hogy alig lehessen látni, de ez borzalom
2021. szept. 16. 23:11
 2/11 A kérdező kommentje:
És még nem is konkrétan rá akartam kihegyezni a dolgot, csak ő jutott eszembe hirtelen példának. De mondhattam volna Gwen Stefanit is, aki ráadásul már 50 elmúlt, de ahelyett hogy méltósággal viselné, és normálisan nézne ki, bohócot csinál magából.
2021. szept. 16. 23:39
 3/11 anonim ***** válasza:
88%

Én azt nem értem, hogy miért kell ennyit foglalkozni másokkal. Különbözünk, ennyi.

Sosem éreztem kényelmetlenül magamat a sminktől és a műkörömtől, a lábkörmöm is festett. Nekem így tetszik, szerintem csak ez számít. :D Sosem vetném alá magam plasztikai műtétnek, póthajat sem rakatnék fel, de ha más igen, az az ő dolga, nem érdekel.

2021. szept. 17. 00:27
 4/11 anonim ***** válasza:
85%
De téged nem is akar megdugni annyi kani.
2021. szept. 17. 05:43
 5/11 anonim ***** válasza:
93%
Embere válogatja, ki mitől érzi jól magát - te attól, ha nincs rajtad semmi, más meg ha van rajta egy csomó kiegészítő, most ezt nem kell szétanalizálni
2021. szept. 17. 07:30
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Szeretek sminkelni, műszempillám is volt, gél lakkal ki van festve a körmöm. Pót hajat nem csináltatnék mert nincs rá szükségem. Én így érzem jól magam, nem értem ezeken mi zavaró lenne. Szeretek foglalkozni a külsőmmel, szépítgetni magam. Nyilván nem csinálnám ezeket ha nem lenne nekem jó. Plasztikai beavatkozást én sem csinálnék soha.
2021. szept. 17. 08:01
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi fér bele, mindenki más. Valószínűleg ő így érzi jobban magát a bőrében. Régen engem is zavart a smink, mára már észre sem veszem. A gél lakk ugyanígy. Most fogszabim is van, ami nyilván rohadt zavaró tud lenni, de magam miatt tetettem fel, hogy büszkén tudjak mosolyogni és tovább maradjanak egészségesek a fogaim/állkapcsom. Tehát meg lehet ezeket szokni, illetve eltűrni, kérdés, hogy kinek mi és miért éri meg.
2021. szept. 17. 11:44
 8/11 anonim ***** válasza:
89%
Ez a show része náluk, mondhatni elvárás. Az, hogy hogy érzi magát, sajnos másodlagos.
2021. szept. 18. 11:24
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem "mű" dolgaim nincsenek, de sminkelni szoktam. Amíg minden nap tettem, addig teljesen megszoktam, megtanultam együttélni vele. Mostanában hol van rajtam, hol nincs, emiatt van, hogy pl megdörzsölöm a szemem, mert elfelejtkezem a sminkről. Vagy fordítva, óvatosan eszem, mert azt hiszem rúzs van rajtam, közben nincs.

A kifestett lábköröm meg pont nem sok vizet zavar, ellenben pl egy piros körömlakk baromi szexi. De tényleg. Nem vagyok lábfétises, de konkrétan izgatónak látom olyankor a saját lábam, ahogy a szép fehér bőrön világít a vérvörös lakk. Vagy van egy ilyen mostanában divatos "csúnya szandálom", azt ha lakkozatlan lábfejre ràveszem, az szörnyen néz ki. Viszont ha kifestem mellé a körmöm valami feltűnő színre, úgy az összkép menő és fiatalos lesz, pont a kontraszt miatt.

Nyilván vannak akik túlzásokba esnek, de azért nem kell mindjárt bohócnak hívni azt aki sminkel. A legtöbben vonzóbbnak találják azokat a nőket, akik törődnek a külsejükkel (ezt most értse mindenki ahogy akarja), mint azokat, akik rácsodálkoznak egy körömlakkra.

2021. szept. 18. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én azokat a nőket nem értem, akik smink nélkül csúnyák vagy baromi átlagosak és túlfilterezett képekkel rakják tele az instájukat, élőben meg simán elmegy mellettük mindenki:D

Én sminkelek, szeretek öltözködni, bár nincsenek műcuccaim, mert szerencsére hosszú a szempillám és a hajam is és élőben azt mondja minden fiú, hogy ugyanolyan jól nézek ki, mint a képeimen. De jobban érzem magam, ha tudom, hogy a lábujjamtól a hajam tetejéig minden "rendben van". Amúgy Ariana Grande nem a sok cucc miatt szexi, hanem van egy utánozhatatlan kislányos, de mégis erotikus kisugárzása, ami sztem beindítja a pasikat.

De tény, hogy a kikent-kifent nőket a pasik jobban megbámulják.

2021. szept. 24. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!