Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mik az elvárások a tündérszépe...

Mik az elvárások a tündérszépe versenyen?

Figyelt kérdés
Szeretnék elindulni majd novemberben , körülbelül átfutottam a versenyszabályzatot de ott nem volt leírva hogy milyen testméreteknek kell megfelelni. Néztem a képeket milyen lányok kerültek a döntőbe de mindegyiken rengeteg smink volt, én viszont nem szeretném magam ennyire kisminkelni de azt se tudom hogy kötelező-e az erős smink.

#Tündérszépe
2021. szept. 1. 12:33
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Őszintén ha 50 kilo alá kéne mennem akkor hagynám a p*csába😂 max 54 kilóig mennék le , mivel igyis rengeteget edzek legtöbb az már csak izom. Már így is 77 kilóról mentem le .
2021. szept. 1. 15:16
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
10. Nem vagyok elhízott, csak utálom amikor valaki megmondja a másiknak, hogy milyennek kéne lennie.
2021. szept. 1. 15:16
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
4es. Fogyás helyett vegyél inkább nyugibogyót, vagy egyél végre egy jót. Lehet akkor nem leszel ilyen feszült. 😂😂
2021. szept. 1. 15:18
 14/21 A kérdező kommentje:
egészségem miatt? Eddig egy orvos nem mondta hogy ennyi súllyal nagyon fogyoznom kéne . Azt mondják teljesen jó a súlyom. De igazad van szepsegversenyre lekell adnom picit, de szerintem 10-12 kiló már nevetséges lenne.
2021. szept. 1. 15:19
 15/21 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, annyit fogyj ahogy jól érzed magad. A megrögzött, egészséges sportemberektől meg csak annyit kérdeznék, Schobert Norbi hanyadjára van már kórházban idén? A nagyon egészséges sportolók.. . .
2021. szept. 1. 15:22
 16/21 anonim ***** válasza:
97%

Tök felesleges itt kilókon vitatkozni, én 10 cm-el magasabban vagyok ennyi kiló, és szerintem nekem is lenne hova fogynom. De ha te durván edzel, akkor nyilván teljesen más a testfelépítésed, az izom sokat nyom.

Az ilyen versenyeken nem te döntöd el, hogy mennyi smink legyen, hanem a sminkes rittyent mindenkinek egy egyen-transzvesztita arcot.

2021. szept. 1. 15:26
 17/21 A kérdező kommentje:
Igazából én csak a válaszra voltam kíváncsi, nem hiszem hogy nekem 48-50 kilókat kéne nyomnom ehhez. Ha meg tényleg igen , akkor hagyom. De jó tudni hogy 60 kilósan súlyosan veszélyeztetve van az egészségem 😂😂 mindennap tanul valamit az ember.
2021. szept. 1. 15:27
 18/21 anonim ***** válasza:
70%
Hát, ha az a 10-12 kg színtiszta zsír és nem izom, akkor igen, jó úton jársz afelé, hogy még jobban elhízott legyél. De ha nagyon izmos vagy, ám legyen, akkor semmi gond.
2021. szept. 1. 15:32
 19/21 anonim ***** válasza:
18%
A sok beteg, önjelölt vékonyvagyok ember 😀 Itt produkálja magát, benyelik a médiát. Nehogy hallgass erre a sok idétlenre. Bár ahogy elnézem, eszed ágában sincs! Helyes!
2021. szept. 1. 18:39
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

Mert elhízottnak lenni nem beteges véletlenül? Vagy hazánk miért is az egyik legelhízottabb nemzet évek óta? Ja, tudom, genetika meg hormonprobléma... :D

2021. szept. 1. 18:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!