Szeretnék elindulni majd novemberben , körülbelül átfutottam a versenyszabályzatot de ott nem volt leírva hogy milyen testméreteknek kell megfelelni. Néztem a képeket milyen lányok kerültek a döntőbe de mindegyiken rengeteg smink volt, én viszont nem szeretném magam ennyire kisminkelni de azt se tudom hogy kötelező-e az erős smink.
a dontoben, versenykepekre valoszinuleg sminkes fest ki kotelezoen mindenkit.
jelentkezz arckeppel es egesz alakos fotoval, meglatod behivnak-e egyaltalan. igy latatlanban nem tudunk semmit mondani.
2021. szept. 1. 12:41
2/21 A kérdező kommentje:
Hát 157 cm vagyok 60 kiló, amelyből még szeretnék fogyni
2021. szept. 1. 13:38
3/21 anonim válasza:
Nincsennek test paraméterek megadva. Jelentkezz nyugodtan egész alakos képpel és ha tetszel nekik majd beválogatnak. De ha mégsem akkor se keseredj el, a szépség relatív én hülyeségnek tartom az egészet mert 5 ember dönti el, ki szép és ki nem. Lehet ami másnak gyönyörű azt ők be se válogatják. Vagy akit ők a legszebbnek látnak, valakinek meg kifejezetten csúnya.
2021. szept. 1. 14:20
4/21 anonim válasza:
Legalább 10-12 kg-t kéne leadnod. Ha mindenképpen szeretnél indulni, akkor hajrá. De az se lesz baj, ha a tavaszira jelentkezel, legalább addigra 100%-ban elkészülsz, mind testileg, mind lelkileg.
2021. szept. 1. 14:36
5/21 anonim válasza:
Jó nagy ökör lesz, ha egy gagyi szépségverseny miatt kezd fogyókúrázni 😀 Meg azért, mert vmi kákabelű olyan badarságot írt neki, hogy fogyjon le 10 vagy több kilót. 😀
2021. szept. 1. 14:43
6/21 anonim válasza:
4. Nem csak az lehet szép akinek át látszódnak a belső szervei 😉 betegnek kinézni ma már nem divat.
2021. szept. 1. 14:48
7/21 anonim válasza:
mondjuk 157 centihez 50 kiloval nagyon nem nezne ki ‘betegnek’ meg ‘kákabélűnek’, inkabb csak atlagosan karcsunak.
2021. szept. 1. 14:56
8/21 anonim válasza:
7. És mégis miért kéne már mindenkinek átlagosan karcsúnak kinézni?
2021. szept. 1. 15:02
9/21 anonim válasza:
8. en nem mondtam, hogy nezzen ki ugy, nem en irtam a 4. kommentet. csak kozoltem, hogy ha lefogy, akkor messze nem lesz ‘beteges’ ahogy az egyik valaszolo vizionalta.
amugy meg valljuk be, itt egy szepsegversenyrol van szo es a legtobb szepsegversenyen az atalgosan karcsu noket preferaljak, tetszik vagy sem.
2021. szept. 1. 15:05
10/21 anonim válasza:
Gondolom, te egy elhízott nő vagy, és még a fogyás szónak a gondolatától is rosszul vagy. Ez egy szépségverseny, nem kövérek gurulóversenye.
159 centihez vagyok 46-47 kg, vékony, de enyhén izmos, mert sportolok is. És képzeld, nem vagyok átlátszó, nem látszódik még a bordám se.
Az egészsége miatt kéne lefogynia, de úgy tűnik, ahhoz ez kevés motiváció, inkább akkor fogyjon le a szépségverseny miatt, ha már a saját egészségét lesz..rja nagyívben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!