Lanyok ez a felsotest mennyire jon be nektek?
Hát amúgy gondolom sokaknak bejönne, de nekem vékony vagy és túl fehér, na meg túl szőrtelen:D de persze lehet később még szőrösödaz egy kicsit.
De nyugi mindnekinek más az ízlése, pl barátnőmnek bejönnek az ilyen alkatú pasik
24N
Hát, nekem erről az jutott eszembe, amikor egy barátnőm monda, hogy nézzük meg a frissen felvett tisztiképzős fiúkat edzés közben a Ludovikánál. Én meg döbbenten lestem, hogy bakfitty, öregszem, 28 éves vagyok, és ezek nekem nyeszlet kisfiúk.
Erre alapozva semmi baj a testeddel, ez teljesen életkori, a kilók, meg az izmok később jönnek.
A veled egyidős csajoknak biztosan tetszik.
DE
Nem értek egyet azokkal, akik azt mondják, hogy nem lehet hófehér bőr ellen tenni.
Kifekszel a napra szombat délután, még alhatsz is egy jót buli előtt, kész. Ez tényleg nem erőfeszítés kérdése.
Miről beszélsz?
A kérdező 27 éves férfi és nem 17 fiú...
Igaz, nem figyeltem.
Akkor viszont soványka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!