Lanyok ez a felsotest mennyire jon be nektek?
Bro, őszintén sajnálom amiket kapsz, tudom nehéz hízni ha az embernek olyan a genetikája... én is így voltam vele, ráadásul tejallergia miatt az edzés sem olyan könnyű mindenféle tejsavos kieg nélkül.
De ki kell tartani, és a magunkfajta vékonyabb srácoknak is lehet fitt alakja, nekem már sikerült is felszedni izmot, de nincs megállás, a fitt életet semmi nem tudja helyettesíteni, szóval edzésre fel!
Szingliként egyébként is ki kell használni a helyzetet, én is ezt teszem ;)
28/F
Nincsen ezzel semmi baj, örülj, hogy van kezed, lábad, önellátó vagy. Most hiába írják 10-en, hogy ez meg az kéne, ha a kiszemeltednek pont így fogsz tetszeni. Nem az izom számít, hanem, hogy hogyan adod elő magad. A 15-ös válasz az egyetlen legértelmesebb hozzászólás, én rá hallgatnék.
A nagyokosnak, eq nélkülieknek üzenem, hogy elég alacsony szintet mutat, ha valakinek a bőrszínén viccelődtök. :( Nekem pl. jobban bejön, mint a latino bőrszín, úgyhogy nem kell leszólni másokat, főleg olyanért amiről nem is tehet. :(( Ez, így, szint. .... :( A 15-öst jó volt olvasni. Még sok ilyen kommentelőt!!! :)
17-es, nem baj, hogy valakinek nem a legkisportoltabb teste van. Nem azért kapja a lehúzást, mert esetleg vékonyabb, vagy fehérebb, mint az átlag. Azzal van a baj, hogy láthatóan nincs megelégedve magával (különben nem írna ki ilyen kérdést), és ahelyett, hogy megpróbálna változtatni, vagy elfogadni magát, külső megerősítést keres, hogy "márpedig mindenki úgy szép, ahogy van".
Amerikában nagy divat ez most, a kövérebb alkatú nők körében, akik ahelyett, hogy megpróbálnának változtatni, inkább elfogadottá akarják tenni a túlsúlyt.
Férfi vagyok, nekem ugyan tök mindegy, hogy hogy néz ki a csóka, de ne tartsunk már a kérdező elé görbe tükröt, csak hogy meg ne bántsuk.
Igen fiam, gebe vagy, fehér vagy, ha nem tetszel magadnak változtass, ha meg tetszel magadnak, akkor meg szard le ezt a kommentet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!