Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lanyok! Csupasz vagy szoros...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Csupasz vagy szoros felsotest all jobban egy sportos 18-19 eves sracon?

Figyelt kérdés

Nem csubakka, nem ejfekete.

Hason, mellkason is

2019. szept. 19. 21:45
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Nekem szexi ha egy pasi szoros. Ferfiasabb. Nem beszelve arrol hogy gondolom nem gyantaznad hanem borotvalnad, igy kb minden masnap kene vagy szuros borostas lesz. Ami viszont nagyon kenyelmetlen es szarul is nez ki. Lehet csupasz is az se gond csak akkor gyanta vagy allando borotvalas:/
2019. szept. 19. 22:09
 2/9 A kérdező kommentje:

Koszonom.

Eddigi baratnoumet sem zavarta, mindegyik azt mondta hogy ferfiassagot ad.

Igazabol engem zavart mar neha, mikor kimentem a strandrs es minden korombeli srac total csupasz:)

2019. szept. 19. 22:17
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha alapvetően nem zavar téged, szerintem ne bajlódj szőrtelenítéssel. Legfeljebb strandolós progi előtt gyorsan lekapod.
2019. szept. 19. 22:21
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak ennyit írok: Henry Cavill... :D ;)
2019. szept. 19. 22:42
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Csupasz, vagy trimmelt
2019. szept. 19. 23:52
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem tehetek róla, de én azt szeretem, ha az alsó testen áll jobban...:)
2019. szept. 20. 00:10
 7/9 anonim ***** válasza:
26%

Ne foglalkozz a tobbiekkel. Ez valami bolond divat hogy minden pasi csupasz akar lenni fent lent mindenhol:D nem tudom miert... nekem minden baratnom a termeszetes,szoros testre szavaz. Persze lent azert legyen rendben tartva, de felsotestrol meg labrol ne szedjuk mar le, hideg raz ki tole ha egy pasinak csupasz a laba:DD csak akkor szedd le barhol is ha tenyleg teged zavar.

1 voltam

2019. szept. 20. 00:21
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem szempont
2019. szept. 20. 07:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Szőrös ;)
2021. aug. 23. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!