Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék vonzó lenni. Mit...

Szeretnék vonzó lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most nincs nagy mellem de nem is szeretnék de ha lehet akkor kicsit növelném, de nem nagyon fontos, pattanásos vagyok kicsit, a testemmel meg vagyok elégedve kivéve amit előbb le irtam, sminkelni nem szeretnék, és szeretnék valami ruha szett tippeket is kérni ha lehet. Előre is köszi!
2021. aug. 8. 21:27
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ez nem tisztelet kérdése, anyádnál van valami probléma. Ezek a hajápoló szerek segítik a hajad, és ha jól választasz egyáltalán nem drágák, vedd meg nyugodtan, a saját hajadnak segítesz és ettől te is jobban fogod magad érezni a bőrödben. Szívesen mondok konkrét márkákat is, ha gondolod :)

Amúgy pontosan miért nem engedi?

2021. aug. 18. 12:57
 22/24 A kérdező kommentje:
Nem fogom megvenni mert egyszerűen megtiltották és nem akarok előtt mondani anyámnak és nem tudom hogy miért nem engedi meg egyszerűen csak nem engedi meg
2021. aug. 18. 14:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Majd később megbánod, hogy ennyire alárendeled magad anyádéknak egy ilyen hülyeség miatt.
2021. aug. 18. 20:38
 24/24 A kérdező kommentje:
Nem fogom meg bánni, azt bannammeg ha meg tennem mert akkor életem vegig hallgathatnam ha tiltott dolgot tettem
2021. aug. 18. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!