Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék vonzó lenni. Mit...

Szeretnék vonzó lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most nincs nagy mellem de nem is szeretnék de ha lehet akkor kicsit növelném, de nem nagyon fontos, pattanásos vagyok kicsit, a testemmel meg vagyok elégedve kivéve amit előbb le irtam, sminkelni nem szeretnék, és szeretnék valami ruha szett tippeket is kérni ha lehet. Előre is köszi!
2021. aug. 8. 21:27
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Baszki 16 vagyok 16 évesen nem fogok sexelni és akinek oedig nem tettszik a kérdés vagy csak kötekedni jött vagy azokat ajánlja amiket irtam h ne akkor azok menjenek tovább. Köszönöm szépen!
2021. aug. 9. 17:28
 12/24 anonim ***** válasza:

Ha zavarnak a pattanások keress egy jó rutint ami segíthet. Egyre többen foglalkoznak ezzel a témával szerencsére, fellépsz tiktokra vagy youtubera és sok minden találsz ezzel kapcsolatban.

Ha gondolod csinálj valamit a hajaddal, vágasd le, növeszd meg, fesd be, valami amit szívesen tennél vele.

Ruhatippeket látatlanban nagyon nem lehet adni, menj el boltokba nézz körbe (akár turkálókba is) és talán első körben nem is kell vásárolnod csak mérlegelj mi tetszik és mi nem.

A mellméreted nem lehet növelni egyébként :) Lehet még nőni fog de magadtól nem tudsz vele mit kezdeni. Ha nem érzed kényelmetlennek akár keress olyan ruhákat ami alá nem kell melltartó, szerencsére ez is divatba jött.

2021. aug. 12. 15:26
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszi, a pattanásos dologban segítettél viszont a többi nem volt nagy segítség az van hogy a hajamat nem engedik h be fessem és le vagatni nem akarom mert novesztem de valamiért ez sem megy és ezt már 100ra irom le :nem ruha tippeket kértem hanem ruha szett tippeket, persze ezt mind nem sertesbol mondom csak le irtam az őszinte véleményemmel es meg1x köszi
2021. aug. 12. 21:20
 14/24 anonim ***** válasza:

Akkor kérlek fejtsd ki bővebben a ruhaszett tippek fogalmát. Szívesen segítek, de nem fejted ki pontosan mit akarsz, csak leírod ugyanazt ismét. Ez alapján amit elmondtál csak a Pinterestet tudom ajánlani, tele van szett ötletekkel és egyszerű is használni.

A hajad növekedésével kapcsolatban annyit tudok segíteni, hogy használj balzsamot, hajolajat (lehetőleg argánolajasat) és heti 1szer hajpakolást. Ez segít a hajvégeknek, nem fognak annyira töredezni ezáltal nem kell belőle annyit levágni a fodrásznál. Plusz lehetőleg kerüld a hajvasalót, göndörítőt stb...

2021. aug. 13. 13:55
 15/24 A kérdező kommentje:

A ruha szett alatt azt értem hogy pl valimuen színű szoknyahoz piros póló megy

A hajpakolasra meg az ilyen olajokra nincs lehetőségem

2021. aug. 13. 21:10
 16/24 anonim ***** válasza:
Hogy érted, hogy nincs lehetőséged? Nincs zsebpénzed vagy mit értesz ezalatt?
2021. aug. 16. 17:47
 17/24 anonim ***** válasza:

Ruhákban meg, ha a nagyon alap szetteknél maradunk, egy hosszúszárú fekete nadrághoz bármilyen színű felsőt fel tudsz venni. Akár olyat, amit be lehet tűrni a nadrágban, vagy én például nagyon szeretem a szűk haspólókat egy bő gatyóval, plus általában fehér cipővel. Kiegészítőkkel nagyon jól fel lehet dobni a szetteket pl gyűrűk, nyakláncok vagy akár többféle fülbevaló, ha nem csak egy helyen van kilyukasztva a füled.

Színekben érdemes az alapokkal kezdeni, ha szereted a szoknyákat vegyél egy fekete szoknyát és bármelyik felsődet tudod hozzá kombinálni színben.

De ha érdekel az öltözködés érdemes lenne megtanulnod használni az alkalmazásokat mint pl pinterest, youtube vagy a tiktok.

2021. aug. 16. 17:54
 18/24 A kérdező kommentje:
Na az utolsónak nagyon köszi a16 os nak pedig az h de lenne ta penzem csak anyám nem engedi
2021. aug. 16. 20:39
 19/24 anonim ***** válasza:

16-os, 17-es vagyok :)

Milyen anyukád van te neked, hogy hajápoló szereket nem enged venni? Őszintén sajnálom. A helyedben fognám magam és elmennék a legközelebbi drogériába megvenni magamnak. Ez nem egy ördögtől való dolog.

2021. aug. 16. 22:23
 20/24 A kérdező kommentje:
Igen, néha már ott tartok hogy meg teszem, de valmi vissza fog, pl az hogy ha meg teszem nem adok neki elég tiszteletet
2021. aug. 16. 22:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!