Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék vonzó lenni. Mit...

Szeretnék vonzó lenni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Most nincs nagy mellem de nem is szeretnék de ha lehet akkor kicsit növelném, de nem nagyon fontos, pattanásos vagyok kicsit, a testemmel meg vagyok elégedve kivéve amit előbb le irtam, sminkelni nem szeretnék, és szeretnék valami ruha szett tippeket is kérni ha lehet. Előre is köszi!
2021. aug. 8. 21:27
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Privatot nem kerek, és fogyni sem szeretnék amint irtam, a testemmel meg vagyok elégedve a korom 16 és csak az arcomat szeretnem szépíteni és ruha tippeket videókat kerlek ne ajaljatok, köszi.
2021. aug. 8. 21:33
 2/24 anonim ***** válasza:
71%
Hát ez így látatlanba nem lesz egyszerű. Ruhát ajánlani így esélytelen kb. Annyit lehet mondani, hogy öltözködj divatosan, minél kevesebb bőrfelületedet takarja ruha, azzal már a korodbeli fiúk 90%-nál jó leszel. Melledet nem kell növelni, ma már teljesen más az ideál (a kisebb mellű lányok előnyben vannak). Pattanás van akinél probléma, van akinél nem. Nálam például semmit nem számít. Ha szerinted szebb lennél pattanások nélkül, akkor azokra is van gyógyír. (Ezt majd más megírja, én sosem foglalkoztam vele. Annyit tudok, hogy fontos a táplálkozás, és helyi kezelés is van rá, krémek, arcmosók, stb.)
2021. aug. 8. 21:52
 3/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nem ruhakat kérem csak pl ilyen szetten hogy mihez mi megy és ez nagyon nagy segítség volt.
2021. aug. 8. 21:54
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

nézegess online webshopokot pl. shein vagy bershka. nem feltétlenül kell vásárolnod, de onnan látod hogy mi a trend, mit mivel érdemes párosítanod és megnézheted hogy van e hasonlód. azért is segíthet ez mert így megtalálhatod a magad stílusát az apalján hogy leginkább mik tetszenek.

én azzal amúgy nem értek egyet, hogy minél kevesebb bőrfelületedet takarja ruha. lehet hogy a srácok az olyan lányok képeire verik ki, de nem azokkal akarnak komolyabban ismerkedni akik mindent kitesznek.

optikailag növelheti a mellméretet, ha elkezdesz mellkasra edzeni (youtubeon breast lift exercisera keress rá és lesz bőven). Meg én alapjában mondanám, hogy érdemes edzeni, mert fittebb, egészségesebb, energetikusabb leszel tőle, jobban érezheted magad a bőrödben és ettől magabiztosabb leszel. Nem is a fogyás miatt mert nagy eséllyel nem is fogynál tőle csak a megfelelő étkezéssel, de erősebbnek éreznéd magad. Nekem sokat segített

2021. aug. 9. 00:46
 5/24 A kérdező kommentje:
Utolsónak ismétlem ilyen videókat vagy akár oldalakat mondam h ne ajaljatok mert ezekhez én nem értek azert tettem fel ide a kérdést.
2021. aug. 9. 09:20
 6/24 anonim ***** válasza:
Tanulj meg egy alap natúr sminket elkészíteni.Vagy használj azért legalább egy bb krémet,vagy csinálj a szempilládra lash liftet (az nem smink de sokkal szebb lesz tőle)használj étrendkiegészítőket amelyek javítják a bőr állapotát,járj rendszeresen fogorvoshoz és ápold a hajad. A ruhákbó meg én nagyon alapdarabokat szoktam venni,hogy ne lőjek mellè.De abból jobb minőségűt.Tehát egy jó kék meg egy fekete farmer,ami szuperül áll,hozzá alap felsők,különböző színekben,de szintén jobb minőségből.Egy letisztult fehér sportcipő meg elegàns ékszer.Ezekkel nem lőhetsz mellé.
2021. aug. 9. 10:03
 7/24 A kérdező kommentje:
Szereynem ha értelmeznetek a kèrdèsem.
2021. aug. 9. 15:16
 8/24 A kérdező kommentje:
Szeretném *
2021. aug. 9. 15:16
 9/24 anonim ***** válasza:

Mi is szeretnénk értelmezni amit írsz, de alig lehet.

Igyekszünk segíteni, de ha annyihoz "nem értesz" hogy felmenj egy weboldalra és görgess rajta vagy megnézz egy videót egy videó szolgáltató oldalon ÉS semmit sem adsz meg arról, hogy pontosan mi a bajod magaddal/az öltözködéseddel, akkor hogyan segítsünk?

Mi volt a gond a válaszokkal? (4es voltam)

2021. aug. 9. 15:22
 10/24 anonim ***** válasza:

Tehát ruha szett tippeket szeretnél de nem ruha tippeket videót.Az arcodat szeretnéd szépíteni de nem akarsz sminkelni se az étrenden változtatni,mert nem kell fogynod.

Szexelj sokat,az vonzóvá tesz ha elégedett vagy.És pattanások ellen is jó 😉

2021. aug. 9. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!