Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért ilyen álszent képmutatóa...

Miért ilyen álszent képmutatóak a strandon is az emberek?

Figyelt kérdés

Ha a hétköznapokon meglátsz egy nőt tanga, melltartóban felpofoz, feljelent, bíróság, meetoo stb.

De a strandon teljesen rendben van a falatnyi bikini, tanga páros, pedig megítélésem szerint semmivel sem jobb, mint a fehérnemű.

Nem tartjátok ezt álszemérmeskedő álszent viselkedésnek?

2021. aug. 3. 05:52
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
A vita le lett zárva, a 18-as meggyőzött szavaival, ahogyan azt az imént már írtam is.
2021. aug. 3. 12:43
 22/26 anonim ***** válasza:
Tényleg nem értem, mit nem lehet ezen érteni... Bikinit úgy választasz, hogy tudod, hogy látni fognak benne, valószínűleg normálisan takar, megbékélsz tudatban benne, hogy "Ebben nem annyira baj, ha látnak". Míg egy fehérnemű többnyire sokkal "intimebb" teli csipke, pöttöm darabok, stb is lehet, úgy meg nem igazán szeretné az ember, hogy mindenki lássa. Szóval nem is azon van a hangsúly, hogy: "Mindkettő bugyi, melltartó, most akkor mit akadtok ki, hogy láttak titeket fehérneműbe..."
2021. aug. 3. 14:09
 23/26 anonim ***** válasza:
#21 Nem olvastam végig a válaszokat, így tekintsd lényegtelennek a válaszom.
2021. aug. 3. 14:09
 24/26 Sunshinedoll ***** válasza:
74%

Mert a bikinibe úgy öltözik be az ember, hogy tudja, hogy látni fogják. Az, hogy rajtakapsz valakit félig meztelenül pedig egy váratlan helyzet, amire nem számítasz.

Teljesen mások a körülmények, egyik helyzetben kiszolgáltatott helyzetben vagy, a másikban pedig te hozol döntést, nem értem, miért olyan kva nehéz ezt megérteni :D

2021. aug. 3. 18:07
 25/26 anonim ***** válasza:
63%
Csak egy kérdés! Te alsógatyában strandolsz? Hiszen szerinted a fehérnemű és a fürdőruha ugyanaz.
2021. aug. 4. 07:17
 26/26 anonim ***** válasza:

"Ha a hétköznapokon meglátsz egy nőt tanga, melltartóban felpofoz, feljelent, bíróság,"

Ha "meglátod", nem. De ha kukkolsz, akkor igen.

2021. aug. 12. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!