Miért ilyen álszent képmutatóak a strandon is az emberek?
Figyelt kérdés
Ha a hétköznapokon meglátsz egy nőt tanga, melltartóban felpofoz, feljelent, bíróság, meetoo stb.
De a strandon teljesen rendben van a falatnyi bikini, tanga páros, pedig megítélésem szerint semmivel sem jobb, mint a fehérnemű.
Nem tartjátok ezt álszemérmeskedő álszent viselkedésnek?
2021. aug. 3. 05:52
1/26 anonim válasza:
Nem tudom te hol látsz ilyet a hétköznapokban,de nekem még nem volt hozzá szerencsém. Strandon,ahol mindenki úgy van,azért nem ugyanaz
2/26 A kérdező kommentje:
Miért nem ugyanaz? Ha véletlenül rányitnék egy nőre fehérneműben menne a sikítás/szaladás/kiabálás, de a strandon meg gyakorlatilag ugyanaz a ruha már rendben van.
2021. aug. 3. 06:04
3/26 anonim válasza:
Igen,mert strandon ez a megfelelő öltözet. Miért lenne kiabálás?? Bocsánat és kimész.Kb ennyi lenne. Kicsit túlgondolod te ezt.
4/26 anonim válasza:
Akinek egy és ugyanaz a fehérnemű és a fürdőruha, azzal nem érdemes leállni beszélgetni, mert az értelmi szintje a béka s..gge alatt van.
5/26 A kérdező kommentje:
Mert mi a releváns különbség? Szerintem a fürdőruha sem takar többet, mint egy fehérnemű, ott mégsem megy az álszent szemérmeskedés, hogy jaj meglátják a mellem vagy kibuggyan a seggem.
2021. aug. 3. 07:17
6/26 anonim válasza:
Á,nem érted,kár a szóért. A ruha jellege. Az egyik fehérnemű,a másik fürdőruha nyilvános viseletre a megfelelő helyen.
7/26 anonim válasza:
A fürdőruhát úgy választjuk ki, hogy mások is láthatnak benne. A fehérneműt nem. Max a párunk.
Amúgy, ha egy nő szereti mutogatni magát, akkor tangát vesz fel strandra, ha meg nem, akkor normális bugyiban is feszeng, idegesíti, ha ránéznek. Na én utóbbi vagyok. Nem is szeretek strandra járni, de párom szereti, így miatta néha elmegyek. Kár, hogy kabátban hülyén néznék ki :)
8/26 anonim válasza:
a különbség az, hogy az egyikben akarod, hogy lássanak (=fürdőruha), a másikban meg nem biztos, hogy örülnél, ha valami ismeretlen látna.
9/26 A kérdező kommentje:
Az, hogy én mit akarok nem releváns abból a szempontból, hogy a két ruhadarab (fehérnemű, fürdőruha) szerintem totál ugyanaz.
2021. aug. 3. 07:49
10/26 anonim válasza:
Tökmindegy, hogy te mit gondolsz, ha rosszul gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!