Nem gondoljatok ugy, hogy kepmutatoak a feher emberek?
Eddig, ha egy olyan hir/cikk hogy egy neger, vagy barnaboru bunt kovetett el, akkor facen es minden mas kozossegi feluleten a magyarok meg inkabb kihangsulyoztak a kommentek alatt, mennyire elitelik azokat a kozossegeket, es mellette ki is kertek maguknak, hogy nem rasszistak.
Mostanaban vannak olyan cikkek is, amik ugy kezdodnek, hogy feher elkoveto.
Ilyenkor miert lazadtok fel? Egybol tele vannak a cikkek olyan kommentekkel hogy, miert kell kiemelni, hogy feher, es hogy rasszista a cikkiro. Nem gondoljatok, hogy ez alszent, kepmutato viselkedes? Csak a barna/neger elkovetoket lehet megnevezni, a feher bunozoket nem? Ezt mar kulfoldi cikkeknel is eszrevettem.
Van ilyen és, és olyan is. Mindkét oldalon van normális, jófej.
Rasszista. Szélsőjobbosból is sok van, akik sajnos akkora kretének, hogy csak, és a másik népet nem tudják elfogadni, csak a rasszista kifejezéseiket.
#1 vagyok
Nekem is fura, hogy a rendőrt védték a sok szélsőjobbos...Floyd és a tömeg is kérte a rendőrt, hogy szálljon már le mert nem kap levegőt, nem tette meg. 😠😢
Lehet, hogy bűnt követett el, de az eljárás nem volt helyénvaló a rendőrtől, és ilyen esetben járjon büntetés, mert a figyelmeztetés ellenére se állt fel.
3-as!
Te milyen színben gyűlölködsz?
Miért válaszol más egy nyilvánvaló propagandakérdésre? Hogy könnyű legyen neki a CEU-ra a magyarokról valami becsmérlő dolgozatfélét írni?
ÉKEZET nélkül persze.
"Nem gondoljatok ugy, hogy kepmutatoak a feher emberek?"
Van amelyik igen, van amelyik nem. Egyértelműen nem jószándékból feltett kérdés.
Nyugodtan írják ki a gyanúsítottak rasszát, nálunk azt se lehet pedig különös ismertetőjegy lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!